marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Star Wars: noua trilogie va fi lansata incepand cu 2015

Studiourile Disney au decis sa se foloseasca la maxim de achizitia lor de 4 miliarde de dolari – vor produce cate un film Star Wars pe an, iar toate premierele vor avea loc vara.

Star Wars: noua trilogie va fi lansata incepand cu 2015

Toate filmele din seria Star Wars lansate pana acum au avut premiera in luna mai, la trei ani diferenta fata de celelalte parti ale trilogiei. Disney se pare ca vrea sa schimbe aceasta traditie si sa aiba cate un film pe an, incepand cu 2015. Astfel ca noua trilogie se va lansa in 2015, 2017 si 2019, iar intre ele se vor lansa productii cu personaje din saga Razboiul Stelelor, confrom celor de la Forbes.


Conform zvonurilor, Disney vrea sa produca o a treia trilogie, in paralel cu mai multe filme independente Star Wars. Conform ComingSoon, urmatorul film ar trebui sa continue povestea din trilogiile anterioare, iar anul urmator producatorii intentioneaza sa lanseze un film independent, dar care face parte din aceeasi serie.

Nu toti au fost incantati de programul premierelor, multi fani comentand ca piata va fi suprasaturata din cauza numarului ridicat de filme si ca ordinea pare mai mult decat confuza. Disney nu au raspuns inca acestor reactii si nici nu lasa impresia ca vor sa schimbe in vreun fel sistemul atat de criticat.

 

Cu toate acestea, calitatea peliculelor Star Wars se va imbunatati cu siguranta sub noua conducere. Lawrence Kasdan, cel care a scris scenariul pentru ‘The Empire Strikes Back’- considerat cel mai bun film din serie, a declarat ca va lua parte la reinventarea francizei. El va fi implicat in productia filmelor independente si va avea rolul de consultant pentru echipa care se ocupa de cea de-a treia trilogie.

Cu aceasta noua veste, investitia de 4 miliarde de dolari va fi cu siguranta recuparata intr-un timp foarte scurt. Pana in acest moment, filmele ‘Star Wars’ au avut incasari de peste 4.5 miliarde de dolari la nivel mondial. Aceasta suma nu include si profitul obtinut de pe urma comercializarii obiectelor cu specificul francizei, drepturi pe care George Lucas le-a vandut companiei Disney.

Chiar daca ritmul in care vor fi scoase pe viata filmele pare putin fortat, reprezentantii companiei de productie sunt increzatori in reinventarea seriei. Disney spera sa atinga un public mai tanar cu noua trilogie, dar in acelasi timp sa satisfaca cerintele fanilor ‘Star Wars’ inraiti. In cel mai bun caz, sistemul de un film pe an se va dovedi a fi o alegere inteleapta si va incanta milioane de fani din intreaga lume.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies