marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Incredibil! Lars von Trier a fost INTERZIS la Cannes! Vezi aici momentul in care a gafat!

Scandal imens la Cannes unde organizatorii festivalului au decis sa ia masuri extreme dupa declaratiile naziste cu care regizorul danez Lars von Trier i-a socat pe ziaristi ieri.

Incredibil! Lars von Trier a fost INTERZIS la Cannes! Vezi aici momentul in care a gafat!

Chiar daca si-a cerut scuze, "copilul teribil" al cinematografiei europene, a fost taxat la greu de organizatori pentru declaratiile de simpatie fata de Hitler de la conferinta de presa in care isi prezenta filmul Melancholia

"Gasim intolerabil si inacceptabil ceea ce a facut Lars von Trier la conferinta de presa. Comisia de directori condamna declaratiile sale si il numeste persona non grata" au anuntat intr-un comunicat organizatorii festivalului.

Charlotte Gainsbourg, Kirsten Dunst, Lars Von Trier pe covorul rosu la Cannes:


In Argentina filmul Melancholia nu va mai fi distribuit  din cauza declaratiile socante ale regizorului care a dezvaluit la prezentarea filmului in care joaca Kirsten Dunst si Charlotte Gainsbourg ca este nazist, il intelege pe Hitler si ca urmatorul sau film ar putea fi The Final Solution - cu referire la planul Germaniei naziste de executie in masa a evreilor. Petrecerea traditionala din fiecare seara de la Cannes a fost anulata din acest motiv ieri.


"Pentru o lunga perioada de timp am crezut ca sunt evreu si am fost fericit pana am cunoscut-o pe Susanne Bier ( regizoare daneza si evreica) cand lucrurile s-au schimat. Am aflat mai tarziu ca sunt de fapt nazist. Familia mea era de origine germana. Ce pot spune? Il inteleg pe Hiter ... si il simpatizez un pic" a declarat ieri Lars Von Trier.

"Nu sustin cel de-al doilea Razboi Mondial si nu sunt impotriva evreilor.Israelul ma cam enerveaza insa..." a continuat regizorul care a incheiat surprinzator atunci cand, prezente langa el Kirsten Dunst si Charlotte Gainsbourg au inceput sa se uite ciudat: "Cum pot sa termin fraza asa? Ok, sunt nazist!"

Kirsten Dunst la premiera filmului Melancholia


Sursa foto: Splash

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies