marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Independence Day 2: cine este actrita care va juca alaturi de Liam Hemsworth

Maika Monroe este actrita care va juca in rolul principal feminin in "Independence Day 2". Anuntul a fost facut de regizorul Roland Emmerich pe Twitter.

Independence Day 2: cine este actrita care va juca alaturi de Liam Hemsworth

Maika Monroe, actrita cunoscuta din filme ca "The Guest" sau It Follows" va juca in continuarea blockbusterului Independence Day. Anuntul a fost facut la inceputul saptamanii pe retelele de socializare chiar de catre regizorul peliculei.



Independence Day 2
are o distributie complet noua, formata din Liam Hemsworth, Jessie Usher, Travi Hope, Joey King si Charlotte Gainsbourg si alaturi de ei vor reveni si staturi din filmul original, Bill Pullman, Vivica A. Fox si Judd Hirsch. Will Smith nu este asteptat sa revina, desi au umblat zvonuri cum ca ar negocia sa revina in film.


Nu a fost dezvaluit ce rol va juca Monroe, dar cel mai probabil va fi iubita lui Liam Hemsworth sau fiica presedintului SUA interpretat de Bill Pullman.

Unul dintre cele mai iubite si spectaculoase filme din anii '90 va avea o continuare, dupa ce producatorii au facut anuntul oficial.  Regizorul Roland Emmerich se reintoarce la carma filmarilor, dar marele abesent este chiar starul filmului: Will Smith. Actorul a declarat ca nu vrea sa isi reia rolul, desi probabil ca daca s-ar razgandi, producatorii ar fi incantati sa il primeasca inapoi, noteaza cei de la Deadline.
 

Productia filmului ar trebui sa inceapa in aceasta luna si data de lansare stabilita este 24 iunie 2016.


E posibil ca data de lansare sa se mai modifice si producatorii sa decida sa-l lanseze pe 4 iulie 2016, data ce maracheaza aniversarea a 20 de ani de la lansarea filmului original in cinematografe, care a strans incasari mondiale de 811 de milioane de dolari, o suma uriasa pentru acea perioada, tinand cont ca bugetul a fost de doar 75 de milioane de dolari.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies