marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Insidious: Chapter 2: americanii au fost cuceriti de horror-ul lui James Wan, ce incasari a facut si ce productii cu pretentii a depasit in box-office

Insidious: Chapter 2 a dominat sfarsitul de saptamana in box-office-ul american, reusind sa surclaseze productia The Family, cu Robert De Niro si Michelle Pfeiffer.

Insidious: Chapter 2: americanii au fost cuceriti de horror-ul lui James Wan, ce incasari a facut si ce productii cu pretentii a depasit in box-office


Insidious 2
, unul dintre cele mai infricosatoare horror-uri ale anului a debutat direct pe primul loc, cu incasari de 41 de milioane de dolari, de trei ori mai mari decat cele realizate in 2010 de primul film.


Performanta este cu atat mai impresionanta, cu cat Insidious: Chapter 2 a avut cele mai mari incasari realizate vreodata de un film intr-o zi din septembrie. "A fost data perfecta pentru lansarea filmului. James Wan a spart codul in realizarea de productii horror foarte bune", a declarat analistul de box-office, Paul Dergarabedian.


Regizorul a mai avut un succes rasunator in acest an tot cu un film horror, The Conjuring, cu Patrick Wilson in rolul principal, actor care s-a regasit si in distributia de la Insidious: Chapter 2.

 

 

"Este o placere sa faci afaceri cu Blumhouse Productions si James Wan. Sunt foarte talentati. Au creat un film fenomenal", a marturisit presedintele de distributie al studio-ului FilmDistrict.


Pe locul secund a urcat o alta premiera, The Family (14,5 milioane de dolari), cu Robert DeNiro si Michelle Pfeiffer in rolurile principale, in timp ce locul trei i-a revenit lui Vin Diesel, cu Riddick (9,6 milioane de dolari).


Lansat in 2010 cu un microbuget, Insidious s-a dovedit a fi un hit in box-office, devenind unul dintre cele mai profitabile horror-uri din anul respectiv. Cu doar 1.5 milioane de dolari buget, pelicula a incasat aproape 100 de milioane de dolari. Regizorul James Wan se ocupa si de partea a doua.

 

 

 
Dupa evenimentele inspaimantatoare prin care au trecut, membrii familiei Lambert incearca sa traiasca o viata normala, sperand ca au scapat de spiritele rele care vroiau sa le omoare copilul. Dar de aceasta data, se pare ca tatal micutului a adus ceva rau dupa el, iar familia Lambert este din nou ingrozita de fantome inspaimantatoare, care vor sa le ucida copilul.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies