marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Insurgent, lider incontestabil in box office-ul romanesc: este cel mai urmarit film la cinema

Parte a seriei Divergent, Insurgent s-a lansat in cinematografele din Romania vineri, 20 martie. In primul weekend filmul a numarat 48.571 de spectatori si a incasat 1.005.600 de lei, plasandu-se astfel pe locul 1 in box office-ul romanesc.

Insurgent, lider incontestabil in box office-ul romanesc: este cel mai urmarit film la cinema

Bazata pe bestseller-ul omonim al autoarei Veronica Roth, actiunea din Insurgent  incepe la trei zile dupa evenimentele din Divergent, cand Tris si Four reusesc cu greu sa o impiedice pe Jeanine si aliatii ei sa nimiceasca factiunea Abnegatiei. Insa victoria are un pret imens pentru Tris: ambii ei parinti, precum si Will, din factiunea Neinfricatilor, sunt ucisi. In Insurgent, actiunea este mai dramatica, iar miza devine mult mai mare pentru Tris si Four. Ei trebuie sa gaseasca o cale de a o opri pe Jeanine, ai carei oameni ii vaneaza brutal pe Divergenti prin tot orasul.

 


Actiunea din Seria Divergent: Insurgent se petrece in acelasi Chicago al viitorului, inchis intre ziduri, in care societatea este divizata in cinci factiuni, care se lupta intre ele.  Decorurile, costumele si efectele speciale sunt rezultatul unei munci de echipa si a unor pregatiri care au durat luni intregi.

 

Tris incearca cu disperare sa afle secretul pe care parintii ei il aparasera cu viata. Daca va reusi sa ii proteje pe cei dragi, aflati in cinematografele din toata tara. Insurgent este distribuit in Romania de InterComFilm Distribution, in 3D IMAX. Din distributia filmului fac parte Theo James, Ansel Elgort, Shailene Woodley, Naomi Watts, Miles Teller si Kate Winslet.

 

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies