marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Întâlnire cu o mai tânără Angelina Jolie în O viață aproape perfectă

Blondă și foarte sexy, actrița, care ne arată versiunea ei de Marilyn Monroe, ne face atenți la schimbările pe care trebuie să le facem pentru a trăi cu sens.

Întâlnire cu o mai tânără Angelina Jolie în O viață aproape perfectă

articole relationate

Frumoasă și faimoasă, reporterița Lanie Kerrigan (Angelina Jolie) de la un post de televiziune din Seattle, ajunge să-l intervieveze pe un profet autoproclamat, Jack (Tony Shalhoub), pentru a afla dacă acesta chiar poate prezice scorurile de fotbal. În schimb, profetul Jack nu numai că prezice scorul de fotbal și că va ploua cu grindină a doua zi, dar și că Lanie va muri în șapte zile, în joia următoare. 



 

 
Când primele sale două profeții se adeveresc, Lanie intră în panică și se întâlnește din nou cu Jack pentru a-i cere o altă profeție, pentru a-l testa. Jack îi spune că va avea loc un cutremur relativ semnificativ în San Francisco la ora 9:06 dimineața, lucru care se și întâmplă. Acum Lanie este convinsă că va muri și este nevoită să își reevalueze viața, încercând să găsească consolare în prietenul ei, celebrul jucător de baseball Cal Cooper, și în familia ei.



 

 
Ambiția ei de o viață de a apărea la televizor începe să pară un vis îndepărtat.În disperarea ei, comite greșeli profesionale, dar ajunge să găsească sprijin într-o sursă improbabilă: dușmanul ei de moarte, cameramanul Pete Scanlon (Ed Burns), cu care a făcut odată sex ocazional.



 

 
Filmul „O viață aproape perfecta”/„ Life or Something Like It” (2002) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seară de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 01:00.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies