marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Antonio Banderas și Morgan Freeman sunt Hoți de onoare

Un hoț notoriu, o poliță de plătit mafiei ruse și un polițist sub acoperire, toate într-un cocktail plin de suspans.

Antonio Banderas și Morgan Freeman sunt Hoți de onoare
În New York, veteranul pungaș Keith Ripley (Morgan Freeman) îl recrutează pe mai tânărul escroc Gabriel Martin (Antonio Banderas) pentru a-l ajuta să dea o ultimă lovitură, pentru a-și plăti datoria față de mafia rusă, care l-a ucis pe fostul său partener, Victor Korolenko, înainte de a-și putea duce planul la bun sfârșit. 
 
Ripley vrea să fure niște comori dintr-un muzeu rusesc, în care se infiltrează în timpul unei petreceri, dându-se drept polițiști. Martin nu este sigur de el, însă fina lui Ripley, Alexandra Korolenko (Radha Mitchell), însăși fiica lui Victor, îl convinge de contrariu.


 

Mafia rusă, condusă de Nicky Petrovitch, devine nerăbdătoare și o răpește pe Alexandra, spunându-i lui Ripley că trebuie să fure două ouă Fabergé de la Muzeul Rus pentru a o recupera.
 
Când cei doi ajung în seifurile muzeului cu ouăle, Martin dezvăluie că este un polițist sub acoperire din Miami și-l încuie pe Ripley în seif. După ce Alexandra este eliberată, Martin află că ouăle pe care le-au furat sunt, de fapt, făcute din lemn. 



 

 
De aici începe o serie de schimbări de situație, în care te întrebi cine e cine, în realitate.



 

 
Filmul „Hoți de onoare”/„Thick as Thieves” (2009) este difuzat la Pro Cinema joi seară de la ora 20:30.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies