marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Interstellar: noul trailer ne trimite intr-o alta galaxie, imaginile emotionante cu Matthew McConaughey din cel mai tare film science-fiction din 2014

Iata si primul trailer complet pentru Interstellar, filmul lui Christopher Nolan care promite sa ne uluiasca si sa ne dea pe spate. Iar din cum arata video-ul este foarte probabil ca Interstellar sa fie unul dintre cele mai bune filme ale anului. Matthew McConaughey si Anne Hathaway sunt in prim plan si vor oferi doua roluri memorabile.

Interstellar: noul trailer ne trimite intr-o alta galaxie, imaginile emotionante cu Matthew McConaughey din cel mai tare film science-fiction din 2014

Christopher Nolan este un regizor genial, iar asta o demonstreaza in toate filmele sale, de la Memento, The Dark Knight si pana la Inception. Interstellar va fi la fel de captivant, original si intens judecand dupa noul trailer, care s-a lansat in aceste zile.

 

In noile imagini, fanii au o perspectiva mai buna asupra lumii cosmosului si spatiale in care va avea loc o buna parte din actiune, insa se pune accentul si pe personaje, in special cel al lui Matthew McConaughey. Pe langa subiectul science-fiction, Nolan aduce si elemente de drama, iar interpretarea lui McConaughey este dramatica si emotionanta in acelasi timp.Trailerul este foarte artistic, cu peisaje largi, de la ferma unde traieste eroul principal, dar si cu imagini din spatiu.

 

 

 

 

Cei doi au fost prezenti la Comic-Con saptamana trecuta, unde au povestit mai multe despre filmul lor, dar si despre visul lui Nolan de a deveni pilot in tinerete.

 

Christopher Nolan a reusit sa provocea isterie la Comic-Con, acolo unde Hall H a explodat de bucurie atunci cand fanii l-au vazut pentru prima data pe regizorul seriei The Dark Knight. Acesta a venit alaturi de Matthew McConaughey pentru a promova noul lor film, Interstellar, ce se va lansa in cinematografe incepand cu 7 noiembrie 2014. Acestia au lansat noul trailer, pe care l-au vazut in premiera si exclusivitate cei 6000 de fani prezenti ei la panel. Conform celor de la HitFix, noul trailer ofera mai multe scene din spatiu, discutie despre ocuparea altor planete pentru a gasi resursele necesare existentei, dar si imagini noi cu Anne Hathaway si Matthew McConaughey in costume de exploratori sau scene scurte cu personajele interpretate de Wes Bentley sau Casey Affleck.

 

 

Cei doi au fost primiti cu aplauze, aceasta fiind prima editie si pentru actorul Matthew McConaughey. Acesta a povestiti prima intalnirea cu regizorul  care a durat peste 3 ore.  "A fost o intalnire lunga si interesanta. Am plecat usor nedumerit, pentru ca nu stiam exact ce va urma. Dar i-a placut de mine si la o saptaman distanta, am primit scenariul. Mi-a placut mult si am acceptat rolul" a spus actorul conform HitFix.

 

Potrivit huffingtonpost.com, Jessica Chastain ar interpreta rolul lui Mackenzie Foy (fiica personajului jucat de Matthew McConaughey) ca adult. Povestea din Interstellar urmareste un grup de exploratori care descopera noi gauri de vierme si le vor explora pentru a invinge limitele omului in calatoria in spatiu si pentru a cuceri vastele teritorii in calatoriile lor interstelare". Conform lui Nathan Crowley, designer in echipa filmului, "pelicula va atinge si subiecte complexe precum gaurile de vierme, relativitate, gravitatie si efectele lor in timp". Insa filmul va avea si o latura emotionala privind "relatia umana dintre un tata si fiica acestuia. Matthew McConaughey va fi liderul grupului de exploratori.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies