marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Surpriza la Comic-Con 2014: regizorul Christopher Nolan si Matthew McConaughey au venit pentru prima data. Cei doi au lansat noul trailer pentru Interstellar

Ieri a inceput oficial editia din 2014 a convenentiei Comic-Con, un eveniment ce atrage anul sute de mii de fani in San Diego. De la staruri de film si pana la cosplay, San Diego devine pentru cateva zile orasul fantastic, populat cu personaje interesante. Prima zi a fost plina de surprize, cea mai mare fiind oferita de regizorul Christopher Nolan, care a venit pentru prima data la acest eveniment.

Surpriza la Comic-Con 2014: regizorul Christopher Nolan si Matthew McConaughey au venit pentru prima data. Cei doi au lansat noul trailer pentru Interstellar

 

Christopher Nolan a reusit sa provocea isterie la Comic-Con, acolo unde Hall H a explodat de bucurie atunci cand fanii l-au vazut pentru prima data pe regizorul seriei The Dark Knight. Acesta a venit alaturi de Matthew McConaughey pentru a promova noul lor film, Interstellar, ce se va lansa in cinematografe incepand cu 7 noiembrie 2014. Acestia au lansat noul trailer, pe care l-au vazut in premiera si exclusivitate cei 6000 de fani prezenti ei la panel. Conform celor de la HitFix, noul trailer ofera mai multe scene din spatiu, discutie despre ocuparea altor planete pentru a gasi resursele necesare existentei, dar si imagini noi cu Anne Hathaway si Matthew McConaughey in costume de exploratori sau scene scurte cu personajele interpretate de Wes Bentley sau Casey Affleck.


Cei doi au fost primiti cu aplauze, aceasta fiind prima editie si pentru actorul Matthew McConaughey. Acesta a povestiti prima intalnirea cu regizorul  care a durat peste 3 ore.  "A fost o intalnire lunga si interesanta. Am plecat usor nedumerit, pentru ca nu stiam exact ce va urma. Dar i-a placut de mine si la o saptaman distanta, am primit scenariul. Mi-a placut mult si am acceptat rolul" a spus actorul conform HitFix.

 

 



Matthew McConaughey
a mai povestit despre visul sau de a deveni pilot. Personajul sau, Cooper, este pilot, inginer si un tata cu doi copii.  Conform starului, lumea din Interstellar este plasata "intr-o societate care abia se sustine. Rezervele de apa curata sunt pe terminate, nu exista mancare si nici nu exista explorarea spatiului. Insa, lucrurile se schimba."


McConaughey l-a numit pe Nolan "un tip original, care cauta intotdeauna autenticul, iar asta o demonstreaza filmele sale. Fiecare film al sau este unic, nu repeta aceeasi reteta. Este un om care isi asculta foarte bine instinctele". Mai mult, acesta isi cunoaste foarte bine munca, incat nu trage decat doua sau trei duble. McConaughey a fost impresionat si de faptul ca munca la Interstellar a fost oarecum la fel ca la un film independent si nu a simtit presiunea unui blockbuster hollywoodian.


 

 

Conform celor de la HitFix, Chris Nolan a fost vizibil emotionat si impresionat de publicul de la Comic-Con si a declarat ca dupa ani intregi in care nu putea ajunge din cauza filmarilor sau a programului incarcat, a vrut sa vada despre ce e vorba si de unde atata pasiune pentru acest eveniment. "Va multumim pentru sprijin, ca sunteti niste fani adevarati, iar o multime ca aici nu am vazut niciodata, sunteti fantastici".

 

"Eu sper sa gasiti in continuare o aventura in filmele mele, de asta aleg sa fac filme mari, science-fiction, cu idei indraznete. Asta e frumusetea unui film, calatoria prin care il porti pe spectator", a declarat Nolan.

 

Interstellar se lanseaza in Romania pe 7 noiembrie 2014.

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies