marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Intervenție brutală cu Robert De Niro, John Malkovich și Jack Huston

Un dependent de droguri în curs de recuperare caută să se răzbune pe traficanții responsabili de vânzarea drogurilor, care au dus la moartea logodnicei sale.

Intervenție brutală cu Robert De Niro, John Malkovich și Jack Huston
Șeriful Church (Robert De Niro) și detectivul Zeppelin se străduiesc să mențină pacea în orașul lor dur, unde singurele două interese ale locuitorilor sunt biserica și… oxicodona. 
 
Proaspăt logodiți, Shelby John (Jack Huston) și Ruby Red vor un nou început. Ei decid să aibă o familie împreună și să stea departe de droguri, cu sprijinul cumnatului lui Ruby, Peter (John Malkovich). Dar, la scurt timp, Shelby o descoperă pe iubita lui fără viață pe veranda lor, chiar mai înainte ca aceasta să-și poată îndeplini o dorință arzătoare: să fie botezată în râu, ca să-și spele toate păcatele.


 
Cuprins de o furie oarbă, Shelby se lansează într-o serie de crime răzbunătoare pentru a îndrepta tot răul făcut lui Ruby de fiecare verigă din lanțul de trafic de droguri. Înarmat doar cu adrenalină și cu un pistol cu cuie, Shelby elimină traficanți și drogați unul câte unul, până când ajunge în vârf. 


 
Șeriful Church și detectivul Zeppelin trebuie să facă o cursă contra cronometru pentru a pune capăt justiției pe cont propriu a lui Shelby, înainte ca lupta acestuia cu Coyote (Quavo), un lord al crimei, să transforme întregul oraș într-o baie de sânge.


 
Filmul „Intervenție brutală“/„Savage Salvation“ (2022) este difuzat la Pro Cinema vineri seară de la ora 23:30.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies