marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Interviu cu Anthony Mackie: actorul a dezvaluit secretele lui Falcon, primul super erou de culoare in Captain America: The Winter Soldier

Anthony Mackie se pregateste sa impresioneze in Captain America: The Winter Soldier. El il joaca pe Sam Wilson/The Falcon. Actorul de 35 de ani a dezvaluit cat de mult l-a impresionat rolul sau, ce inseamna sa joci un super erou si cat de dificile au fost cascadoriile.

Interviu cu Anthony Mackie: actorul a dezvaluit secretele lui Falcon, primul super erou de culoare in Captain America: The Winter Soldier

In Captain America: The Winter Soldier, mana dreapta a lui Chris Evans va fi Falcon, noul super erou derivat din universul Marvel si care este interpretat de Anthony Mackie. Intr-un interviu acordat presei de catre producatori, actorul a declarat ca a fost incantat de rol pentru ca realizatorii filmului i-au oferit un personaj complet, la fel de important ca si celelalte.


"Ce m-a incantat de la inceput a fost faptul ca cei de la Marvel nu au abandonat acest personaj esential in benzile desenate. Au inteles valoarea unui super erou afro-american si i-au oferit un rol cheie. La inceput era trecut usor in umbra altor eroi, insa pe parcurs, cei de la Marvel l-au dezvoltat intr-un personaj cheie, oferindu-i o poveste consistenta si mai realista. Astfel, el a devenit un soldat caruia i se ofera puteri speciale prin cadrul unui program militar avansat. Falcon este un nume de cod" a spus Mackie.


 

 

 


Anthony Mackie a fost incantat de la inceput de propunerea celor de la Marvel, mai ales ca si-a dorit intotdeauna sa portretizeze un super erou pe marile ecrane. "Sa il joc pe Falcon este un vis implinit. Cand am intrat prima data in aceasta industrie, avem doua teluri: sa joc in filme western sau sa ajung sa fiu un super erou. Nu mi-am imaginat ca a doua posibilitate va deveni reala, dar iata-ma aici."


Falcon a fost realizat intr-un mod spectaculos in noul film cu Captain America. El beneficiaza de un dispozitiv ultra avansat ce ii permite sa zboare si are aripi, o legatura directa cu numele sau de cod. "Cei de la Marvel au facut o treaba extraordinara si l-au realizat incredibil de bine, dar i-au oferit suficient spatiu incat sa devina o entitate. Cand te uiti la Sam Wilson, asa cum il cheama pe eroul meu, nu simti nici o clipa ca face lucuri gratuite sau ca este un personaj de duzina. Este un tip curajos, care va face multe lucruri spectaculoase. Il urmeaza si ajuta pe Captain America pentru ca el crede in eroul salvator, crede in visul american si in ceea ce reprezinta America. Asta spune multe despre intergritatea si moralitatea sa." a mai adaugat Mackie.

 

 

 

In Captain America: The Winter Soldier, Sam Wilson/Falcon devine prietenul lui Steve Rogers/Captain America si va fi mana sa dreapta atunci cand totul se intoarce impotriva sa. "Sam si Steve au de la inceput o relatie de prietenie speciala pentru ca amandoi cred ca ii leaga faptul ca au luptat in razboi, dar au si pierdut pe cineva drag in razboi. Sam lucreaz in cadrul armatei si conduce un program care le ofera consiliere si sprijin soldatilor care se intorc de pe front. Sam empatizeaza cu Steve Rogers si ii poate intelege anxietatea si tulburarea. Dar mai mult de atat, Sam il admira pe el si toate legendele din jurul sau. Cred ca admiratia fata de Captain America duce la aceasta frumoasa prietenie".


Mackie a fost impresionat de costumul sau inca din prima zi de filmari: "De fiecare data cand imi puneam  costumul, ma simteam puternic si imi venea sa ies pe strazi sa ii pun la punct pe toti raufacatorii. A fost ciudat pentru mine, te simti ca un super erou in realitate. Insa nu cred ca as fi capabil sa indeplinesc acest rol in viata de zi cu zi. Nu stiu daca mi-as folosi puterile in cel mai nobil scop" a glumit actorul.

 

 

Spre deosebire de colegii sai Chris Evans si Sebastian Stan, care s-au antrenat intens pentru a dobandi noi abilitati de lupta, Mackie a avut altfel de antrenamente, pentru a simula senzatia de zbor. "Eu am facut antremente la piscina, scufundari, sarituri ca sa pot deprinde miscarile de adancime in scenele in care zbor. " Mackie a urmat si eu regim strict pentru a fi in forma la filmari: "Am avut 3 luni la dispozitie pentru a fi in forma si am lucrat ore intregi in sala de forta. Daca apaream langa Chris Evans si nu eram pregatit fizic, nu as fi avut ce cauta acolo".

 


 

 

Anthony spune ca fanii vor fi incantati de povestea noului film: "Acest film este in aceeasi masura unul cu super eroi, cat si un thriller de actiune impresionant. Pune mult accent pe personaje, dar si pe aspectele politice si sociale ce definesc lumea in care traim. Fanii se vor identifica mai mult cu evenimentele din film, nu se vor uita doar la super eroi care fac lucruri imposibile".


Actorul s-a bucurat sa joace alaturi si de frumoasa Scarlett Johansson, care reia rolul super eroinei Black Widow. "Este foarte distractiva. Povestea ei porneste fix de unde a ramas in The Avengers si a reusit sa ii ofere continuitate personajului, ceea ce mi se pare remarcabil."

 

Captain America: Razboinicul Iernii  este partea a doua a productiei din 2011 cu Chris Evans. Filmul care se va lansa pe 4 aprilie 2014 va continua finalul productiei The Avengers care a facut in 2012 incasari de 1.4 miliarde de $. Scenaristii Jack Kirby si Joe Simon vor crea noua poveste in jurul lui Bucky Barnes, bunul prieten al Capitanului America ( Chris Evans) recuperat de rusi in urma accidentului de tren din Captain America: The First Avenger. Acesta este readus la viata, spalat pe creier si transformat pe jumatate in robot-asasin pentru a fi trimis in misiuni criminale. Actorul roman Sebastian Stan revine in rolul Bucky Barnes.

 

Filmul intra in cinematografele din Romania incepand cu 4 aprilie 2014 si este distribuit de Forum Film.

 

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies