marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Intouchables: americanii fac un remake al filmului frantuzesc devenit hit mondial, Colin Firth este dorit in rolul principal

Americanii nu rateaza nici o sansa de a face bine si pregatesc un remake al filmului frantuzesc Intouchables, devenit un hit mondial in 2011. Intouchables este cel mai profitabil film strain facut vreodata, cu incasari de peste 400 de milioane de dolari. Asa ca nu e de mirare de ce studiourile americane sunt interesate sa faca si o versiune americana.

Intouchables: americanii fac un remake al filmului frantuzesc devenit hit mondial, Colin Firth este dorit in rolul principal


Regia va fi semnata de Tom Shadyac ("Patch Adams"), dupa un scenariu scris de Paul Feig ("Bridesmaids") si va fi produs de Harvey Weinstein, mogulul care a dat hiturile de Oscar "The King's Speech", "The Artist" sau "Silver Lingins Playbook", care i-a adus Oscarul in acest an lui Jennifer Lawrence.

Cei de la The Guardian scriu ca britanicul Colin Firth este favorit pentru rolul principal. Shadyac are trecute in palmares filme de succes ca  Ace Ventura: Pet Detective, insa n-a mai regizat nimic de la Bruce Almighty in 2007.

 

 

Vandut in peste 50 de tari, "Intouchables", care spune povestea unui aristocrat ramas paralizat in urma unui accident, interpretat de François Cluzet, si infirmierul sau personal Driss, interpretat de Omar Sy, a facut adevarate minuni in box office-ul german (8,6 milioane de intrari), spaniol (2,48 milioane de intrari), italian (2,47 milioane de intrari) si sud-coreean (1,7 milioane de intrari).


In Franta, aproape 20 de milioane de spectatori au mers la cinematografe sa vada "Intouchables".In Statele Unite, criteriul general avut in vedere este suma obtinuta din vanzarea biletelor. Astfel, "Intouchables" se afla pe pozitia a treia in topul filmelor franceze de pe piata americana, cu incasari de 10 milioane de dolari - "performanta exceptionala pentru o comedie", afirma UniFrance.


Filmul va fi de altfel adaptat pentru marile ecrane in Statele Unite. Drepturile de adaptare au fost achizitionate de societatea de productie si distributie The Weinstein Company, aceeasi companie care a asigurat succesul repurtat de pelicula "The Artist" la gala premiilor Oscar.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies