marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Iron Man 3: Ben Kingsley are parte de o transformare spectaculoasa in rolul eroului negativ Mandarin

Ben Kingsley este ultimul nume care se trece pe lista transformarilor spectaculoase ale actorilor in acest an.

Iron Man 3: Ben Kingsley are parte de o transformare spectaculoasa in rolul eroului negativ Mandarin


Sir Ben Kingsley fie incearca sa salveze lumea in filmele sale, fie incearca sa o distruga. Dupa rolurile stralucite din filme ca "Schindler’s List" sau "Gandhi", actorul de 68 de ani imbratiseaza raul absolut in Iron Man 3. Acesta este debutul veteranului actor premiat cu Oscar pentru "Gandhi" in 1982, intr-un rol de super erou negativ.

Cu barba in stil Bin Laden, parul in stil samurai, un costum regal si cu o arma AK-47 mereu langa el, actorul care il va juca pe Mandarin, terifiantul dusman al lui Iron Man, simbolizeaza diferite tipuri de razboinici in franciza cu incasari de 1,2 miliarde de $ a celor de la Marvel. Asa cum o fac eroi negativi geniali, Mandarin se considera o versiune distorsionata a binelui absolut.


"Unii ma considera un terorist, insa eu ma consider un invatator" spune actorul in Iron Man 3. In benzile desenate, Mandarin este un luptator chinez exilat care gaseste intr-o vale abandonata o nava extraterestra unde 10 inele neobisnuite ii dau puteri supraomenesti pentru a se razbuna pe o lume pe care o considera nedreapta.


Insa producatorii au anuntat ca nu vor urmari exact ca in benzile desenate povestea eroului negativ, asa ca nu va asteptati la extraterestri. Kingsley, bineinteles, nu este chinez, insa producatorii au vrut sa stearga cate ceva din povestea initiala a personajului.



"Iron Man 3 se va centra pe prabusirea tehnologiei" a declarat producatorul Kevin Feige. In noul film, dupa ce intreaga lume ii va fi distrusa, Tony Stark, interpretat de Robert Downey Jr.,  va fi nevoit sa invete sa supravietuiasca si fara ajutorul tehnologiei pe care a perfectionat-o.


Cu o distributie formata din Robert Downey Jr., Don Cheadle, Rebecca Hall, James Badge Dale, Jon Favreau, Guy Pearce, Gwyneth Paltrow, Ben Kingsley,  Iron Man 3 , lansat 3D, va avea premiera pe 3 mai, 2013. Pelicula e regizata de Shane Black.

 

Sursa: Entertainment Weekly


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies