marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Iron Man 3: cel mai profitabil film al anului, parodiat intr-un trailer care a facut valuri pe internet

 Iron Man 3 este blockbusterul anului si filmul cu cele mai mai incasari din 2013 -1. 2 miliarde de $. Insa, asta nu inseamna ca cei de la Honest Trailer nu au parodiat filmul, asa cum au facut-o in trecut si cu alte filme celebre ca Titanic, Prometheus, The Dark Knight Rises sau Twilight.

Iron Man 3: cel mai profitabil film al anului, parodiat intr-un trailer care a facut valuri pe internet

 

In urma insistentelor fanilor, cei de la Honest Trailers au parodiat Iron Man 3 intr-un trailer in care sunt evidentiate cateva greseli din film si punctele slabe ale super productiei cu Robert Downey Jr.

 

 

Sunt vizati in primul rand Tony Stark/Iron man, Mandarinul jucat de Ben Kingsley si intr-o mica masura Aldrich Likkian, personajul jucat de Guy Pearce, dar si regia si anumite alegeri in materie de replici ale regizorului Shane Black impreuna cu efecte vizuale usor exagerate folosite de acesta.

 

 

 

Totusi, anumite critici au fost facute in mod nefondat pe seama unor glume din film neintelese dar si in baza unor comentarii rautacioase de pe internet aparute inca de la lansarea filmului in mai anul acesta. Trailerul care deja a stras un numar de 1 485 442 de vizualizari pana in acest moment merita sa fie vazut si cu siguranta va starni amuzamentul publicului.

 


Filmul Iron Man 3  aduce un nou capitol in aventurile lui Tony Stark. Cand Tony Stark (Robert Downey Jr.) isi gaseste lumea distrusa de unul dintre dusmanii sai, acesta porneste intr-o aventura pentru a se razbuna. Aceasta calatorie ii va testa curajul la fiecare pas. Incoltit din toate directiile, Stark este obligat sa supravietuiasca de unul singur si sa se bazeze pe inventivitatea si instinctele sale pentru a-i proteja pe cei dragi. In drumul sau, Stark descopera raspunsul la intrebarea care il bantuie in secret de multa vreme: omul face costumul sau costumul il face pe om.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies