marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Geniu, miliardar, playboy, filantrop. Iron Man 3 incheie seria super eroului de otel: care este viitorul lui Tony Stark la Hollywood

Dupa o trilogie de succes si o prezenta in cel mai mare blockbuster cu super eroi din istorie - The Avengers, se pare ca playboy-ul si miliardarul Tony Stark isi ia o pauza si nu va mai reveni intr-un nou film de sine statator despre Omul de Otel.

Geniu, miliardar, playboy, filantrop. Iron Man 3 incheie seria super eroului de otel: care este viitorul lui Tony Stark la Hollywood


La premiera din Los Angeles a noului film Iron Man 3 au fost prezente cele mai mari staruri de la Hollywood si vedetele filmului. Desi se stie ca Gwyneth Paltrow si Robert Downey Jr isi renegociaza contractele, actrita de 40 de ani a declarat ca nu crede ca va mai exista si al patrulea film. "Nu cred ca se mai face Iron Man 4. Cred ca am terminat cu Iron Man".


Geniu, miliardar, playboy, filantrop! Asa isi descria Robert Downey Jr personajul Tony Stark in The Avengers/Razbunatorii 3D. Robert Downery Jr a semnat un contract in care personajul sau sa apara in 6 filme, in care intra si scurta aparitie din The Incredible Hulk si aparitiile din cele doua filme The Avengers (urmatorul se va lansa in 2015). Robert Downety Jr a devenit imaginea Marvel in acesti ani, dar si cel mai mare star de box-office pentru ei, dovada fiind si salariul de 50 de milioane de dolari pe care l-a primit pentru The Avengers.


Desi nu Paltrow este cea care ia deciziile, daca totusi sunt adevarate comentariile vedetei, The Avengers 2 ar putea fi ultimul film in care il mai vedem pe Downey Jr in costumul de super erou. Insa, actorul a facut mai multe declaratii in care a spus ca este pregatit sa-l joace pe Iron Man multa vreme, atat timp cat exista cerere din partea fanilor si scenarii bine scrise.

Joss Whedon, regizorul blockbusterului The Avengers le-a spus celor de la Yahoo de curand ca scenariul lui The Avengers 2 este in plin lucru: "Tocmai am terminat prima versiune si ramane sa o reviziuim. Suntem intr-un loc foarte bun, eu asa simt, dar probabil ca cineva ma va trage de maneca sa ma trezesc la realitate, la un moment dat. Am inceput sa scriu, ne-am intalnit cu actorii si suntem pregatiti sa incepem." Acesta continua sa fie secretos cu privire la poveste, insa spune ca vor fi doua noi personaje populare in benzile desenate: "Vor fi doua dintre personajele mele preferate din benzile desenate".

Joss Whedon a mai spus ca nu se gandeste la cum sa depaseasca succesul lui The Avengers, ci cum sa ofere o poveste amuzanta si interesanta in acelasi timp. "Nu ma gandesc la ele prin comparatie, ci vreau sa fac un film bun. Sigur ca ma simt uneori presat, nici Iron Man 3 nu ma ajuta prea mult, le-a iesit exceptional.  Dar cand lucrezi cu aceste personaje iubite la nivel global, nu ai cum sa nu fii entuziasmat".

 

Iron Man 3 se va lansa in Romania pe 26 aprilie.

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies