marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Downey Jr a intrat ca un super erou la premiera Iron Man 3 din Los Angeles: actorul a venit pe covorul rosu intr-o masina decapotabila

Cel mai asteptat film al anului a avut premiera de gala la Hollywood, unde starurile din Iron Man 3 si-au facut prezenta pe covorul rosu de la El Capitan Theater. Robert Downey Jr si Gwyneth Paltrow au facut senzatie la premiera, in fata a mii de fani.

Robert Downey Jr a intrat ca un super erou la premiera Iron Man 3 din Los Angeles: actorul a venit pe covorul rosu intr-o masina decapotabila

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de la premiera Iron Man 3

 

Robert Downey Jr si-a facut o intrare pe covorul rosu la premiera Iron Man 3 din Los Angeles care l-ar fi facut gelos pana si pe Tony Stark. Actorul a venit cu o masina Audi R8 e-Tron rosie decapotabila, cu numar de inmatriculare STARK 16, iar in masina se afla frumoasa sa sotie, Susan.

 

Gwyneth Paltrow a atras toate privirile la premiera filmului Iron Man 3. Actrita a impresionat cu o rochie transparenta, cu care a atras atentia fotografilor pentru ca parea ca nu poarta lenjerie intima. Paltrow, in varsta de 40 de ani, a fost numita de curand cea mai frumoasa femeie din lume de catre revista People.

 

 

 

 

Insa adevaratul star de la premiera a fost Iron Man, adica Robert Downey Jr, care a venit alaturi de sotia sa, Susan Downey. Noul film se lanseaza in Romania pe 26 aprilie, iar presa straina scrie ca ar putea fi filmul cu cel mai bun debut din acest an, asteptarile producatorilor fiind de 100 de milioane de dolari in weekendul de debut.

 

 

 


Iron Man 3, noul film al lui Gwyneth Paltrow se lanseaza si in cinematografele din Romania pe 26 aprilie 2013. Iron Man 3 aduce un nou capitol in aventurile lui Tony Stark. Cand Tony Stark (Robert Downey Jr.) isi gaseste lumea distrusa de unul dintre dusmanii sai, acesta porneste intr-o aventura pentru a se razbuna.Aceasta calatorie ii va testa curajul la fiecare pas. Incoltit din toate directiile, Stark este obligat sa supravietuiasca de unul singur si sa se bazeze pe inventivitatea si instinctele sale pentru a-i proteja pe cei dragi. In drumul sau, Stark descopera raspunsul la intrebarea care il bantuie in secret de multa vreme: omul face costumul sau costumul il face pe om.

 

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies