marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Iron Man 3: Robert Downey Jr, plin de sange in costumul celebrului super erou intr-o noua imagine din mega productia celor de la Marvel

Producatorii de la Marvel au lansat o noua imagine din Iron Man 3. Din pacate, lucrurile nu arata foarte bine pentru super eroul cu costum de otel: Robert Downey Jr apare plin de sange in costumul lui Iron Man, semn ca batalia cu inamicii sai va fi mult mai grea decat se astepta.

Iron Man 3: Robert Downey Jr, plin de sange in costumul celebrului super erou intr-o noua imagine din mega productia celor de la Marvel

Fanii Marvel asteapta intens primavara lui 2013, cand se va lansa al treilea film Iron Man. La fel ca si pana acum, starul este Robert Downey Jr, iar din distributie mai fac parte Gwyneth Paltrow, Rebecca Hall, Ben Kingsley, Guy Pearce,

 

Iron Man 3  aduce un nou capitol in aventurile lui Tony Stark. Cand Tony Stark (Robert Downey Jr.) isi gaseste lumea distrusa de unul dintre dusmanii sai, acesta porneste intr-o aventura pentru a se razbuna. Aceasta calatorie ii va testa curajul la fiecare pas.
 

Al treilea capitol din franciza celor de la Marvel/Disney realizat in coproductie cu chinezi va fi mult mai intunecat decat primele doua filme care au realizat incasari de peste 1.2 miliarde de dolari incepand cu 2008.

 

Tony Stark personajul central al seriei interpretat de Robert Downey Jr are de depasit una dintre cele mai dificile crize ale existentei sale. Iron Man 3 va continua povestea de la finalul blockbusterului The Avengers unde New York-ul este distrus de o invazie extraterestra. Un geniu in tehnologia armelor, Tony Stark dezvolta cu ajutorul unor oameni de stiinta  - EXTREMIS,  o modalitate prin care Iron Man isi va controla cu ajutorul mintii noua armura. Insa se pare ca va pierde controlul asupra ei si va ajunge atacat de propriul Iron Man. In cele din urma este fortat sa-si invinga dusmanii si sa supravietuiasca fara ajutorul tehnologiei pe care a inventat-o. Ca si Batmanul lui Christopher Nolan, Tony Stark vrea sa devina un super erou mai bun.

 


Interpretat de Ben Kingsley - Mandarin este marele sau dusman in cel de-al treilea film. Un terorist international a carui marca sunt cele "Zece Inele" - simbolul organizatiei teroriste care l-a rapit pe Tony Stark in primul film Iron Man, Mandarin va avea in cea de-a treia partea a seriei o istorie diferita de cea din benzile desenate.


Iron Man 3
va avea premiera pe 3 mai 2013,  este regizat de Shane Black (Lethal Weapon) si are un buget intre 170-200 de milioane de dolari.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies