marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ben Kingsley, aplaudat la scena deschisa la finalul filmarilor de la Iron Man 3. Trailerul filmului a strans 33 de milioane de vizualizari pe Youtube in 5 zile

 In doar cateva zile, primul trailer pentru Iron Man 3 a reusit sa capteze atentia a milioane de cinefili. In 5 zile doar pe pagina oficiala de Youtube a Studiourilor Marvel, primele imagini din Iron Man 3 au strans aproape 33 de milioane de vizualizari.

Ben Kingsley, aplaudat la scena deschisa la finalul filmarilor de la Iron Man 3. Trailerul filmului a strans 33 de milioane de vizualizari pe Youtube in 5 zile

Al treilea capitol din franciza celor de la Marvel/Disney realizat in coproductie cu chinezi va fi mult mai intunecat decat primele doua filme care au realizat incasari de peste 1.2 miliarde de dolari incepand cu 2008.

Tony Stark personajul central al seriei interpretat de Robert Downey Jr are de depasit una dintre cele mai dificile crize ale existentei sale. Iron Man 3 va continua povestea de la finalul blockbusterului The Avengers unde New York-ul este distrus de o invazie extraterestra. Un geniu in tehnologia armelor, Tony Stark dezvolta cu ajutorul unor oameni de stiinta  - EXTREMIS,  o modalitate prin care Iron Man isi va controla cu ajutorul mintii noua armura. Insa se pare ca va pierde controlul asupra ei si va ajunge atacat de propriul Iron Man. In cele din urma este fortat sa-si invinga dusmanii si sa supravietuiasca fara ajutorul tehnologiei pe care a inventat-o. Ca si Batmanul lui Christopher Nolan, Tony Stark vrea sa devina un super erou mai bun.

Interpretat de Ben Kingsley - Mandarin este marele sau dusman in cel de-al treilea film. Un terorist international a carui marca sunt cele "Zece Inele" - simbolul organizatiei teroriste care l-a rapit pe Tony Stark in primul film Iron Man, Mandarin va avea in cea de-a treia partea a seriei o istorie diferita de cea din benzile desenate.

"Toata echipa de filmare in frunte cu Robert Downey Jr. l-a aplaudat la scena deschisa pe Sir Ben Kingsley in ultima zi de filmari" a povestit producatorul Kevin Feige pentru USA Today. "Asta primesti atunci cand il angajezi pe Sir Ben Kingsley. A fost atat de incantat de acest rol, incat a speriat pe toata lumea de pe platouri cu modul in care a intrat in personaj" a mai declarat acesta.

Iron Man 3 va avea premiera pe 3 mai 2013. Din distributia filmului fac parte Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, Stephanie Szostak, James Badge Dale, Jon Favreau. Filmul a fost regizat de Shane Black (Lethal Weapon).


Iron Man 3 ( 2013)
Regie: Shane Black
Distributie: Robert Downey Jr.,Ben Kingsley, Gwyneth Paltrow
Buget: 170 - 200 de milioane de $

 
Iron Man 2 ( 2010)
Regie: Jon Favreau
Distributie: Robert Downey Jr., Mickey Rourke, Gwyneth Paltrow
Buget: 200 de milioane de $
Incasari: 623 de milioane de $

 

Iron Man ( 2008)
Regie: Jon Favreau
Distributie:Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow , Terrence Howard
Buget:140 de milioane de dolari
Incasari: 585 de milioane de dolari


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies