marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Iron Man 3, succes fenomenal in doar 24 de zile: primul film al anului care trece de 1 miliard de $ la nivel global

Iron Man 3 a reusit in mai putin de 4 saptmani de la lansare sa faca incasari de 1 miliard de dolari. Astfel, noua productie cu Robert Downey Jr este primul film din 2013 care atinge acest prag si intra in clubul miliardarilor.

Iron Man 3, succes fenomenal in doar 24 de zile: primul film al anului care trece de 1 miliard de $ la nivel global

 

GALERIE FOTO 15 filme care au trecut pragul de 1 miliard de $ incasari

 

 

 

The Guardian anunta succesul nebun pe care il are Iron Man 3: in 3 saptamani, al treilea film din serie a incasat deja 1 miliard de dolari si a batut mai mult recorduri. Iron Man 3 este acum al doilea cel mai bun film cu super eroi la nivel de incasari din toate timpurile, primul fiind The Avengers, care are 1.5 miliarde de dolari. Pe pietele din afara Americii, filmul a obtinut 700 de milioane de dolari. Acum, Iron Man 3 este al 11-lea cel mai profitabil film din istorie.


O parte din succes s-a datorat si versiunii speciale lansate in China, care a avut scene in plus cu actori chinezi si vedete ca Fan Bingbing. Drept urmare, Iron Man 3 a fost fimul cu cel mai bun debut in China din toate timpurile, de unde a strans in total 100 de milioane de dolari.
 

 


In doar 24 de zile, Iron Man 3 a strans suma record, insa nu poate depasi succesul lui The Avengers, care a facut aceeasi suma in 19 zile. Iron Man 3 este acum cel mai bun film din trilogia cu Omul de Otel, fata de celalalte doua filme: Iron Man a incasat 585 de milioane de dolari in 2008, iar Iron Man 2  a facut 623 de milioane de dolari, in 2010.

 

Shane Black a fost cel care a preluat franciza de la Jon Favreau, iar acum a intrat in topul celor mai bine vazuti regizori, asa cum s-a intamplat anul trecut cu Joss Whedon. Marvel continua sa reinventeze carierele regizorilor care se ocupa de proiectele lor de succes.
 

 

In noul film, Tony Stark (Robert Downey Jr.), creatorul costumului Iron Man ramane fara armura  care l-a consacrat si este nevoit sa se reinventeze si  sa redevina superoul iubit de toata lumea folosindu-se exclusiv de inteligenta si imaginatia sa debordanta.  Dupa ce universul sau este distrus de teroristul supranumit Mandarinul (Ben Kingsley), iar logodnica sa, Pepper Pots (Gwyneth Paltrow) este in pericol de moarte, Tony Stark  il provoaca la o infruntare directa pe temutul terorist Mandarinul, bazandu-se pe costumele sale care integreaza tehnologie ingenioasa si care l-au ajutat in trecut sa invinga cei mai aprigi dusmani. 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies