marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Iron Man, aproape distrus de cel mai puternic adversar al sau de pana acum. Secretele celui de-al treilea film al francizei

Studiourile Marvel au anuntat astazi, dupa luni de speculatii, care va fi subiectul celui de-al treilea film al francizei Iron Man. Se pare ca de aceasta data lumea popularului super erou va fi distrusa de cel mai periculos dusman al sau de pana acum.

Iron Man, aproape distrus de cel mai puternic adversar al sau de pana acum. Secretele celui de-al treilea film al francizei

Primul trailer de la Iron Man 3 se va lansa oficial pe 23 octombrie, insa pana atunci fanii pot vedea un preview daca strang suficiente "Like-uri" pe pagina de Facebook a filmului. Click aici pentru a intra in aplicatie!


Regizat de Shane Black, Iron Man 3 ii are in distributie pe Robert Downey Jr, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, Stephanie Szostak, James Badge Dale, Jon Favreau si Ben Kingsley. Filmul reprezinta a treia parte a aventurilor lui Tony Stark - "geniu, miliardar, playboy, filantrop".


Noutatile francizei cu incasari de peste 1,2 miliarde de dolari pe plan mondial sunt Guy Pearce in rolul omului de stiinta Aldrich Killian, Ben Kingsley in rolul temutului Mandarin, Rebecca Hall in rolul lui Maya Hansen, o experta in bio tehnologia care va sta la baza crearii de super soldati cu ajutorul formulei Extremis. James Badge Dale va fi Eric Savin - un fost locotenent-colonel in armata Statelor Unite care dupa ce este grav ranit in lupta se transforma intr-un cyborg anti erou.

Iron Man 3, ce va avea premiera pe 3 mai 2013, aduce un nou capitol in aventurile lui Tony Stark. Cand Tony Stark (Robert Downey Jr.) isi gaseste lumea distrusa de unul dintre dusmanii sai, acesta porneste intr-o aventura pentru a se razbuna. Aceasta calatorie ii va testa curajul la fiecare pas.


Incoltit, Tony Stark este lasat intre viata si moarte de propriile inventii, fiind nevoit sa se bazeze doar pe inteligenta si pe instinctele sale pentru a-i proteja pe cei apropiati lui. In drumul sau, Stark descopera raspunsul la intrebarea care il bantuie in secret de multa vreme: omul face costumul sau costumul il face pe om?


Cine este Mandarin? Interpretat de Ben Kingsley, Mandarin e un geniu stiintific cu excelente abilitati de luptator de arte martiale, un lider al unei organizatii criminale, ce primeste puteri aproape nelimitate datorita unui secret stiintific cu care Iron Man este familiar.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies