marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Istoria se repeta: L-a despartit Aniston pe Theroux de iubita sa?

Nu numai ca s-au mutat impreuna, dar de curand s-au afisat purtand inele de aur identice pe inelarele mainii stangi. Iubirea dintre cei doi este acum in toate ziarele.

Istoria se repeta: L-a despartit Aniston pe Theroux de iubita sa?

Proaspat despartit de iubita sa cu care a stat 14 ani, Theroux s-a mutat la acasa la Jennifer Aniston, sustine o sursa apropiata, iar acum actrita il prezinta ca iubitul sau.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale Wanderlust si si-au facut publica relatia la inceputul lunii iunie, cand au petrecut impreuna dupa MTV Movie Awards.

Stilista Heidi Bivens (35), fosta iubita a lui Theroux (39), s-a mutat din apartamentul comun de curand, dar nu a facut public motivul despartirii sau momentul cand s-a intamplat. Deci nimeni nu stie daca Aniston (42) l-a sedus pe actualul iubit in timp ce acesta era intr-o relatie, desi circula zvonuri ca cei doi ar fi inceput o aventura inca din toamna anului trecut.

O alta sursa a declarat ca Bievens este umilita de acest triunghi amoros, dar mama ei a declarat pentru radaronline.com ca fiica sa se simte bine si incearca sa-si vada mai departe de viata.

Se pare ca Aniston si Theroux fac exact acelasi lucru.

Sursa: nydailynews.com/


Galerie foto


Modifică setările cookies