marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston, vulgara in comedia Sefi de cosmar! Ce imagini i-au suparat pe fani!

Cel mai nou film in care va juca fosta vedeta “Friends” trateaza un subiect bine cunoscut de toata lumea: sefii de cosmar!

Jennifer Aniston, vulgara in comedia Sefi de cosmar! Ce imagini i-au suparat pe fani!

articole relationate

Horrible Bosses aduce impreuna pe Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Collin Farell si hartuirea sexuala intr-o comedie savuroasa care va va face garantat sa radeti cu lacrimi!


Cel de-al doilea trailer al peliculei s-a lansat recent, infatisand-o pe Anniston in ipostaza unei dentiste cu un apetit sexual de nestavilit! Si pentru ca vedeta are nevoi, acestea o apuca bineinteles in cele mai nepotrivite momente: cum ar fi o obturatie de canal sau extragerea unui dinte! :) Actrita a fost acuzata ca imaginile in care apare in ambele trailere sunt prea vulgare!

Se zvoneste ca actrita ar fi filmat si cateva scene topless pentru a o infatisa pe dentista de neoprit, insa nu se stie inca daca secventele vor intra in varianta finala a peliculei sau vor fi eliminate la montaj.


Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies