marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Iti vine sa crezi ca a fost Batman? Val Kilmer e azi de nerecunoscut. Cum s-a ruinat cariera unui sex simbol dupa care suspinau toate femeile

Cu toate ca are o cariera vasta, Val Kilmer va fi intotdeauna asociat cu rolurile din legendarele filme Top Gun (1986) si The Doors ( 1991). Insa starul de 52 de ani este departe de imaginea de sex simbol de la sfarsitul anilor '80 iar cariera sa a intrat intr-un con de umbra in ultimii ani.

Iti vine sa crezi ca a fost Batman? Val Kilmer e azi de nerecunoscut. Cum s-a ruinat cariera unui sex simbol dupa care suspinau toate femeile

Desi presa americana s-a scandalizat nu de putine ori asupra transformarii sale fizice, actorul a atras din nou atentia ieri la Festivalul de la Film de la Tribeca, New York. Actorul care l-a interpretat pe locotenentul Tom "Iceman" Kazansky in Top Gun si pe legendarul Jim Morrison in "The Doors", din 1991, regizat de Oliver Stone a participat la premiera filmului "The Fourth Dimension".


Actorul pare sa fi luat si mai mult in greutate iar tabloidele nu au ezitat sa declare ca Val este departe de starul cu corp perfect dupa care suspinau toate femeile acum 25 de ani. Pare greu de crezut ca in 1995 actorul il juca pe Batman. Printre rolurile sale apreciate se mai numara cel din Tombstone (1993) si cel din  Heat ( 1995 ) alaturi de Al Pacino si Robert De Niro.

Val Kilmer la Festivalul de Film de la Tribeca, aprilie 2012, New York

Se stie ca in viata reala nu este tocmai un sfant. In timpul filmarilor pentru Top Gun a sarit la gatul lui Tom Cruise. Vedeta a jucat impotriva dorintelor sale in Top Gun. Actorul nu si-a dorit rolul si nu a fost un mare fan al filmului, insa a fost obligat de contract sa se implice in pelicula.

Acum, la 52 de ani, Val Kilmer este de nerecunoscut imbatranit si cu multe kilograme in plus. La cum arata, nu te-ai fi gandit niciodata ca a fost un sex-simbol.

Actorul se lupta si cu probleme financiare. A fost acuzat de fosta nevasta Joanne Whalley cu care are doi copii, Mercedes si Jack, ca nu i-a platit pensia alimentara iar pe langa asta mai are si datorii de sute de mii de dolari catre statul american.


Actorul se pregateste mai nou de piesa "Citizen Twain", un one-man show inspirat din biografia scriitorului Mark Twain, care urmeaza sa fie prezentat spectatorilor americani si pe care vrea sa-l transforme si in film pentru  marele ecran. Actorul este atat de incantat de acest rol incat si-a vandut casa din New Mexico, pentru a-l finanta.



 

Val Kilmer alaturi de Nicole Kidman

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies