marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Iubita lui Jason Statham este femeia cu trup perfect. Cum arata Rosie Huntington intr-o zi obisnuita

Rosie Huntington-Whiteley este una dintre cele mai frumoase femei din showbizul international si, spre deosebire de multe dintre colegele sale de breasla, nu are nevoie de un machiaj deosebit sau haine glamuroase pentru a arata spectaculos. Nu e de mirare ca iubitul ei, actorul Jason Statham, este indragostit lulea de ea, de ani buni.

Iubita lui Jason Statham este femeia cu trup perfect. Cum arata Rosie Huntington intr-o zi obisnuita

Actrita si model, Rosie Huntington-Whiteley arata pe strazile din New York ca si cum ar defila pe un podium de moda. Vedeta este superba intr-o tinuta chic, care ii pune perfect in valoare silueta supla. Rosie a fost surprinsa de paparazzi intr-o pereche de pantaloni cool de piele, care ii evidentiaza picioarele interminabile.

Modelul si-a combinat pantalonii cu o bluza alba cu broderii pe maneca si o pereche de pantofi cu imprimeu de sarpe. Cu parul in vant, cu ochelari de soare si cu o atitudine de diva, Rosie pare ca ar fi la o sedinta foto.

Iubita lui Jason Statham este unul dintre cele mai apreciate modele internationale, care a reusit sa dea lovitura si in lumea filmului. S-a remarcat ca model Victoria's Secret, iar la Hollywood a devenit populara dupa aparitia din Transformers, acolo unde i-a luat locul lui Megan Fox.

Vezi imaginile pe perfecte.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies