marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jason Statham se parodiaza singur in "Spioana", alaturi de Melissa McCarthy si Jude Law. Comedia va avea premiera in Romania in luna iunie

Specializata in roluri amuzante, actrita Melissa McCarthy este, in noul sau film, cea mai mare spioana din istoria CIA. Chiar asa se numeste si filmul, "Spioana", si tocmai a avut premiera la Londra.

Jason Statham se parodiaza singur in Spioana , alaturi de Melissa McCarthy si Jude Law. Comedia va avea premiera in Romania in luna iunie

Este o comedie in care mai apar Jude Law si Jason Statham - si ei agenti cat se poate de ... secreti! Melissa McCarthy o interpreteaza pe Susan Cooper, aparent un analist CIA modest care lucreaza la birou. Dar Susan este eroul necunoscut din spatele celor mai periculoase misiuni ale Agentiei. Atunci cand partenerul ei iese din retea si un alt agent de top este compromis - roluri interpretate de Jude Law si Jason Statham - Susan trece la... "munca de teren". Ea se ofera sa lucreze sub acoperire ca sa se infiltreze in anturajul unui temut dealer de arme. Si, cum altfel, are misiunea sa previna o criza globala.

 

Melissa Mc Carthy, actrita: "A fost multa distractie cu Jason la filmari. Ma straduiam din rasputeri sa nu ma apuce rasul, pentru ca stiam ca, daca incep, nu ma mai opresc. E ca rasul in biserica."

 

Statham - celebru pentru rolurile sale in filme de actiune - se parodiaza singur in "Spioana".

 

Jason Statham, actor: "Nu e cu totul idiot, e un spion bun, dar joaca cartea  gresita la momentul nepotrivit."

 

Actorul a venit insotit la premeria alaturi de supermodelul Rosie Huntington-Whiteley. Reporterii au vrut sa stie cum e relatia dintre ei si pe platourile de filmare.

Jason Statham, actor: "Nu prea vrem sa jucam impreuna. Nu facem pereche buna pe marele ecran, suntem ocupati sa lucram la asta in spatele ecranului."

In schimb, Rosie Huntington-Whiteley este ocupata cu promovarea noului ei film, blockbusterul Mad Max:Fury Road,

Spy, comedia care promite doua ore de ras in hohote ajunge si in cinematografele din Romania incepand cu 5 iunie.

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies