marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jake Gyllenhaal are o relatie cu Rachel McAdams

Actorul Jake Gyllenhaal are o relatie cu actrita Rachel McAdams, conform speculatiilor aparute in presa, dupa ce acestia au fost vazuti luand cina impreuna in mai multe randuri, informeaza contactmusic.com.

Jake Gyllenhaal are o relatie cu Rachel McAdams

Jake Gyllenhaal si Rachel McAdams au luat cina impreuna sambata, in restaurantul Lugo Caffe din New York, apoi au mers impreuna la Madison Square Garden pentru a asista la meciul de box dintre Miguel Cotto si Sergio Martinez.

 

"Au sosit impreuna si au stat unul langa celalalt, fiind prinsi intr-o conversatie insufletita. Au stat peste o ora si pareau foarte fericiti si apropiati", a declarat o sursa pentru ziarul The New York Post.

 

 


La inceputul saptamanii trecute, Jake Gyllenhaal, in varsta de 33 de ani, a luat cina impreuna cu Rachel McAdams in Pittsburgh, unde joaca in filmul "Southpaw", inspirat din lumea boxului, alaturi de Lupita Nyong'o si Forest Whitaker.

Jake Gyllenhaal, care a avut relatii in trecut cu Kirsten Dunst, Reese Witherspoon si Taylor Swift, s-a despartit in decembrie 2013 de top-modelul Alyssa Miller, iar Rachel McAdams a pus capat recent relatiei cu managerul muzical Patrick Sambrook.

 

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies