marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jake Gyllenhaal este de nerecunoscut in prima imagine din "Southpaw". Sacrificiile pe care le-a facut pentru rolul unui luptator de box

Jake Gyllenhaal o ia pe urma lui Matthew McConaughye si schimba total registrul filmelor in care joaca. Dupa schimbari si interpretari puternice in filme ca "End of Watch", "Prisoners" sau "Nightcrawler", actorul uimeste cu inca un rol fascinant, in drama despre box "Southpaw".

Jake Gyllenhaal este de nerecunoscut in prima imagine din Southpaw . Sacrificiile pe care le-a facut pentru rolul unui luptator de box

In prima imagine din "Southpaw", Jake Gylenhall apare in ringul de box, cu manusile de box si la bustul gol, etalandu-si fizicul impresionant. Fanii il vor recunoaste cu greu pentru ca este practic imposibil sa iti dai seama ca este el.

 

 

 

 

"Southpaw" este regizat de Antoine Fuqua si ii mai are in distributie pe Rachel McAdams si Forest Whitaker. Filmul este o drama puternica despre viata unui boxeur, tragediile care ii marcheaza existenta si viata personala, incercarea lui de a-i recastiga dragostea fiicei sale.

 

 

Inca o data, Jake Gyllenhaal s-a lasat dus de val in pielea personajului sau si incepe sa devina un nume puternic pe lista ."actorilor metoda", care se pierd atat de bine in personajele lor, incat se identifica cu ele. "Jake o sa va surprinda si o sa schimbe modul in care publicul il percepe. L-am urmarit cum se antrena de doua ori pe zi, in ringul de box si i-am zis de la inceput ca trebuie sa se antreneze in fiecare zi: cuvantul este sacrificiu. S-a antrenat ca un adevarat luptator, l-am pus in situatii limita ca sa vad cum reactioneaza. Cred ca in perioada aia s-a si despartit de iubita lui pentru ca statea toata ziua in sala de sport si se antrena. M-a lasat fara cuvinte acest devotament al sau pentru film" a declarat regizorul pentru IndieWire.

 

 

Nu este prima data cand actorul reuseste o transformare fizica spectaculoasa. In "Prince of Persia" actorul isi etala muschii pentru care multe femei l-au considerat drept unul dintre cei mai sexy actori, iar anul trecut, a slabit aproape 10 kg pentru rolul din thrillerul "NIghtcrawler". In Nightcrawler, Gyllenhaal joaca rolul unui jurnalist independent, care isi cauta un loc de munca si care se confrunta cu lumea murdara si periculoasa din spatele jurnalismului de investigatii si cele mai dure cazuri.

 

Nightcrawler se va lansa in Romania pe 5 decembrie 2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies