marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jake Gyllenhaal impresioneaza in primul trailer pentru drama Nightcrawler: cum arata actorul din Prince of Persia dupa ce a slabit 10 kg

Jake Gyllenhaal, considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, impresioneaza in primul trailer pentru drama Nightcrawler. Actorul a slabit enorm, a renuntat la barba si a intrat in "galeria" actorilor care au suferit transformari fizice incredibile pentru un rol.

Jake Gyllenhaal impresioneaza in primul trailer pentru drama Nightcrawler: cum arata actorul din Prince of Persia dupa ce a slabit 10 kg

Dupa ce a renuntat si la celebra sa barba pentru noul rol, Jake Gyllenhaal a slabit peste 10 kilograme din doar cateva luni pentru noul lui film, astfel ca urmarile noii diete se pot observa foarte bine pe figura starului.

In Nightcrawler, Gyllenhaal joaca rolul unui jurnalist independent, care isi cauta un loc de munca si care se confrunta cu lumea murdara si periculoasa din spatele jurnalismului de investigatii si cele mai dure cazuri. Primul trailer a avut parte de o promovare interesanta, dupa ce a fost lansat pe celebrul site craiglist. Specialistii sunt de parere ca acesta e primul pas dintr-o campanie  de marketing virala bine pusa la punct.
 

In clip, personajul principal tine un discurs si filsofeaza despre angajatul modern si principiile sale. "Buna ziua, domnule, imi caut un job. De fapt, m-am decis sa imi construiesc o cariera intr-un mediu placut, unde sa ma pot dezvota si de unde sa am ce invata. Cine sunt eu? Un om foarte muncitor, cu teluri inalte si foarte perseverent. Obisnuiam sa cred ca cerintele mele vor fi imediat ascultate, insa acum imi dau seama ca intr-o cultura de acest gen, nu mai exista loialitate ca in generatiile trecute" este discursul tinut de Gyllenhaal in trailer.


 

 

 

Clipul a atras imediat atentia, mai ales ca este realizat intr-o maniera interesanta. "Cred ca Lou (n.r. - numele personajului sau) trebuie sa fie "infometat" atat la propriu, cat si la figurat, deci am decis ca trebuie sa experimentez si eu asta - sa-mi fie intotdeauna foame. Actiunea filmului se deruleaza intr-un loc ce pare a fi un desert din toate punctele de vedere, opulenta pe de o parte, dar si imensitate si singuratate, pe de alta parte. Cred ca am slabit in jur de 10 kilograme in total", a declarat actorul in varsta de 32 de ani pentru US Weekly.



Nightcrawler
este debutul regizoral al lui  Gilroy (scenarist la seria Bourne) si ii are in distributie pe Jake Gyllenhaal, Bill Paxton sau Rene Russo. Filmul urmeaza sa se lanseze in SUA pe 17 octombrie 2014.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies