marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jake Gyllenhall se bate pentru viata lui in primul trailer pentru Southpaw. Poate spera la Oscar pentru acest rol?

S-a lansat primul trailer pentru filmul Southpaw, in care Jake Gyllenhall isi uimeste fanii cu o noua transformare fizica incredibila. Daca acum un an slabea exagerat de mult pentru Nightcrawler, acum, actorul de 34 de ani isi arata muschii de sportiv in Southpaw.

Jake Gyllenhall se bate pentru viata lui in primul trailer pentru Southpaw. Poate spera la Oscar pentru acest rol?

Jake Gyllenhaal o ia pe urma lui Matthew McConaughye si schimba total registrul filmelor in care joaca. Dupa schimbari si interpretari puternice in filme ca "End of Watch", "Prisoners" sau "Nightcrawler", actorul uimeste cu inca un rol fascinant, in drama despre box "Southpaw".

 

"Southpaw" este regizat de Antoine Fuqua si ii mai are in distributie pe Rachel McAdams si Forest Whitaker. Filmul este o drama puternica despre viata unui boxeur, tragediile care ii marcheaza existenta si viata personala, incercarea lui de a-i recastiga dragostea fiicei sale.

 

In primul trailer, il vedem pe Jake Gyllenhaal in ringul de box, cu un fizic impresionant, plini de muschi si de rani de la box. Tot in primul trailer, fanii o pot vedea si pe Rita Ora, greu de recunoscut, in rolul unei dependente de droguri. Cantareata isi face serios drumul catre succes in cariera cinematografica: dupa un cameo in Fifty Shades of Grey, aceasta are un rol micut si in Southpaw. Daca in general este considerata un fashion-icon si recunoscuta petnru aparatiile extravagante, in trailer personajul ei este o femeie dependenta de droguri, cu vanatai vizibile si absolut stearsa.

 

Rita Ora, in Southpaw

 

 

 

In film joaca si Rachel McAdams, in rolul sotiei lui Jake Gyllenhaal.  Interesant este faptul ca Eminem si-a dorit sa joaca rolul principal in film, in urma cu multi ani, conform SlashFilm. Insa, lucrurile n-au iesit chiar cum isi dorea starul, dar a ramas implicat prin muzica, fiind prezent pe coloana sonora, iar trailerul s-a lansat in exclusivitate pe canalul e YouTube al rapperului.

 

 

 

Inca o data, Jake Gyllenhaal s-a lasat dus de val in pielea personajului sau si incepe sa devina un nume puternic pe lista ."actorilor metoda", care se pierd atat de bine in personajele lor, incat se identifica cu ele. "Jake o sa va surprinda si o sa schimbe modul in care publicul il percepe. L-am urmarit cum se antrena de doua ori pe zi, in ringul de box si i-am zis de la inceput ca trebuie sa se antreneze in fiecare zi: cuvantul este sacrificiu. S-a antrenat ca un adevarat luptator, l-am pus in situatii limita ca sa vad cum reactioneaza. Cred ca in perioada aia s-a si despartit de iubita lui pentru ca statea toata ziua in sala de sport si se antrena. M-a lasat fara cuvinte acest devotament al sau pentru film" a declarat regizorul pentru IndieWire.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies