marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jackie Chan a implinit 61 de ani. 9 lucruri fascinante pe care nu le stiai despre unul dintre cei mai iubiti actori din lume

Dupa 30 de ani in industria filmului si peste 100 de filme la activ, Jackie Chan este iubit si admirat in lumea intreaga. Pe 7 aprilie, celebrul actor a implinit varsta de 61 de ani si continua sa faca filme, fara sa apeleze la dubluri in cascadoriile sale ametitoare.

Jackie Chan a implinit 61 de ani. 9 lucruri fascinante pe care nu le stiai despre unul dintre cei mai iubiti actori din lume

Iata  lucruri pe care nu le stiai despre celebrul actor:

 

1. A fost la un pas sa fie vandut pe 26 de dolari medicului care a ajutat la nastere. Apoi a fost lasat la un internat deoarece parintii lui s-au dus in Australia in cautarea unui loc de munca (sursa)

 

 

2. Era sa moara in timp ce filma o cascadorie. De-a lungul timpului, in timp ce executa cascadorii spectaculoase, si-a rupt nasul de trei ori, glezna de nenumarate ori si si-a spart capul.

 

3. Este si cantaret si are deja 20 de albume scoase pe piata muzicala

 

4. Are corpul plin de cicatrici in urma scenelor violente pe care le-a filmat

 

5. Are doua recorduri mondiale: unul pentru cele mai periculoase scene filmate vreodata de un actor care nu este cascador si unul pentru omul cu cele mai multe functii in cadrul aceluiasi film. In "Zodiac", Jackie Chan a fost regizor, scenarist, actor principal, producator executiv, producator, unit producer, director de imagine, director cinematografic, manager, prop man, cascador, director de cascadorie, comediant, interpretul coloanei sonore, compozitor si responsabil cu aprovizionarea.

 

6.  Este foarte bun prieten cu Steven Seagal, dar si cu Sylvester Stallone.

 

7. Desi este un expert al luptelor in filme, in realitate uraste violenta si declara ca a intrat o singura data intr-o altercatie violenta si asta pentru ca l-au tarat prietenii lui.


8. Are o singura regula pe care o aplica la orice film: fara scene de sex. Conform IMDb.com, iata ce a declarat actorul: "Fara scene de sex, fara scene de dragoste. Copiii care imi urmaresc filmele nu au nevoie sa vada asa ceva, ii va scarbi acest lucru".


9. Milioane de fani il iubesc pentru rolul din seria Rush Hour, unul dintre cele mai cunoscute filme ale sale in Romania, insa, culmea, acesta este filmul pe care Jackie Chan il uraste cel mai mult. "Am  un motiv pentru care am facut fiecare film, mai putin Rush Hour. De fapt, acest film il detest cel mai mult din cariera mea, l-am facut pentru bani. Si culmea, s-a vandut cel mai bine in SUA si Europa."


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies