marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jackie Chan si Jaden Smith vor juca din nou impreuna in Karate Kid 2. Fiul lui Will Smith s-a maturizat si este total schimbat

Jackie Chan si Jaden Smith, fiul actorului Will Smith, vor juca din nou impreuna in filmul "Karate Kid 2", de Breck Eisner, continuarea peliculei "Karate Kid" din 2010, care a obtinut incasari de 343 milioane de dolari la nivel mondial.

Jackie Chan si Jaden Smith vor juca din nou impreuna in Karate Kid 2. Fiul lui Will Smith s-a maturizat si este total schimbat

In noul film, regizat de Breck Eisner, Jackie Chan va relua rolul lui Mr. Han, care il va initia pe adolescentul Dre Parker in tainele artei martiale kung fu, personajul fiind interpretat de Jaden Smith, acum in varsta de 15 ani, informeaza theguardian.com.  
 

 


"Karate Kid", realizat in 2010, a beneficiat in schimb de cronici favorabile si a obtinut incasari de 343 milioane de dolari in toata lumea. Acest remake al peliculei cu acelasi nume din 1984 spune povestea lui Dre Parker, care pleaca din Detroit la Beijing, alaturi de mama lui. Pustiul de 12 ani se adapteaza cu greu schimbarii din viata sa, dar se va imprieteni cu Mr. Hu, omul de serviciu al scolii, un discret maestru kung fu, care va incepe sa il antreneze pe baiat.

 

 


Jackie Chan, nascut in 1954, este unul dintre cei mai cunoscuti si mai iubiti actori originari din Hong Kong, reusind sa-si construiasca o cariera de succes in filmele cu arte martiale.  Printre filmele in care a jucat se numara "Fracul magic", "Ocolul Pamantului in 80 de zile", seria "Rush Hour", "Spionul din vecini", "Karate Kid" si a asigurat vocea Maimutei in seria "Kung Fu Panda".

Jaden Smith, nascut in 1998, fiul actorului Will Smith, a fost considerat un "copil-minune" al Hollywoodului, dupa ce s-a lansat in comedia "Noi toti/ All of Us" (2003).  A mai jucat alaturi de tatal sau in drama "The Pursuit of Happyness" si in "After Eath".

De la primul film "Karate Kid" in care a jucat si pana acum, Jaden Smith s-a transformat total si a atras atentia zu aparitiile bizare, atat pe scena, cat si in viata reala. 

 

 

 

Sursa foto: Getty
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies