marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Bond a ucis 1.264 de persoane. Care sunt cei mai sangerosi actori asasini

Nord americanii sunt obsedati de violenta in filme. Dovada, au realizat un site specializat in a contoriza rata mortilor din filmele de actiune. Rezultatul? Un top spectaculos cu cei mai sangerosi actori - asasin.

James Bond a ucis 1.264 de persoane. Care sunt cei mai sangerosi actori asasini

CLICK AICI PENTRU SLIDE SHOW


Topul este alcatuit din actorii al caror personaje interpretate de-a lungul timpului in filmele de actiune au ucis cei mai multi oameni. Singura exceptie este James Bond, personaj jucat de sase actori.


1. James Bond este cap de afis: e personajul care a facut cele mai multe victime. Pe parcursul celor 23 de filme, eroul creat de autorul Ian Fleming a omorat nu mai putin de 1.264 de persoane. Primul film din serie a fost lansat in 1962, in care a aparut Sean Connery. Agentul 007 a fost jucat de sase actori Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan si Daniel Craig.


2. Dolph Lundgren a reusit sa "ucida" 817 persoane in filmele sale. Printre cele mai celebre titluri se numara: Soldatul Universal, Rocky IV, Johnny Mnemonic, The Defender, The Expendables.


3. Steven Seagal este un maestru al filmelor cu batai. Inca din 1988 cand s-a lansat cu fimul "Above the Law", acesta si-a impuns un stil propriu inconfundabil de a-si interpreta rolurile. In cele 34 de filme in care a jucat, Seagal a produs 587 de victime.


4. Sylvester Stallone este legenda filmelor de actiune, insa a fost mai "cuminte" decat ceilalti, facand doar 563 de victime.

5. Dupa ce s-a lasat de culturism, Arnold Schwarzenegger a cunoscut celebritatea ca actor in filme de actiune. Rolul care i-a marcat cariera ramane cel din Terminator, care a devenit un film cult pentru pasionatii genului. Inainte sa se apuce de politica, actorul a reusit in cele 20 de filme ale sale sa ucida aproximativ 538 de personae. Pentru al treilea film din seria Terminator, actorul a incasat 30 de milioane de dolari.


6. Harrison Ford este considerat unul din cei mai mari actori de la Hollywood. El a devenit celebru datorita rolurilor sale din seria Star Wars, Indiana Jones si Evadatul. A jucat in thrillere politice sau filme de actiune, in care a facut 518 victime.

7. Chuck Norris a devenit o legenda. Pe langa clasicele bancuri, actorul este cunoscut si pentru filme ca The Delta Force, Firewalker, Sidekiks sau serialul Walker, politist texan. Pasiunea pentru filmele de actiune nu este intamplatoare, acesta facand parte din Fortele Aeriene Americane inainte de a se apuca de actorie. Este expert in arte martiale iar in filme a facut 462 de victime.
 
8. Mel Gibson, una dintre cele mai controversate personalitati ale momentului de la Hollywood, este si el inclus in topul actorilor care au lasat o dara de cavadre in spatele sau: are 425 de victime. Numai in Braveheart actorul a nimicit 237.

9. Jean-Claude Van Damme este una dintre cele mai reprezentative figuri pentru filmele cu arte martiale si batai. Din palmaresul sau vast de filme, printre care se numara si Sport sangeros, Kickboxer, Cyborg, Dublu Impact, Soldatul Universal, Hard Target. Acesta a strans un scor de 411 de victime in filmele sale.

10. Charles Bronson este la egalitate cu Jean-Claude Van Damme, cu 411 de oameni ucisi in filmele sale. El este cunoscut pentru imaginea sa de baiat "dur", cel mai des interpretand roluri de politist, detectiv, boxer sau pistolar.


Sursa: www.smsc.ca
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies