marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tony Scott vrea sa refaca unul dintre cele mai violente filme: Hoarda Salbatica. Pe cine vezi in distributie?

Hollywoodul pare sa sa intoarca la origini. Filme clasice ca Dirty Dancing, Blade Runner si mai nou The Wild Bunch vor avea parte de continuari.

Tony Scott vrea sa refaca unul dintre cele mai violente filme: Hoarda Salbatica. Pe cine vezi in distributie?

Nu doar unul dintre cele mai bune SF-uri din istorie, Blade Runner va intra in productie la Hollywood, Hoarda salbatica considerat o capodopera si un clasic al westernurilor este gata sa ajunga din nou in cinematografe.

Regizorul Tony Scott negociaza cu cei de la Warner Bros pentru a conduce filmarile iar producatorul Jerry Weintraub ( Ocean’s Eleven) si scenaristul Brian Helgeland ( de la L.A. Confidential) sunt si ei legati de acest proiect scrie deadline.com

Cel mai bun film al lui Sam Peckinpah, Hoarda salbatica si-a castigat instantaneu notorietatea  in  1969 prin scenele sale violente. Insa prin comparatie cu creatiile actuale si-a pierdut oarecum din agresivitate.

Un grup de banditi aflati in pragul batranetii, simtind ca vremea lor a trecut, hotarasc sa dea o mare lovitura si apoi sa se retraga. Jocul actorilor, scenariul, regia, imaginea si mai ales montajul sunt de clasa mondiala.

Filmul a fost unul extrem de controversat, din cauza violentei grafice si a portretizarii unor personaje crude capabile de orice pentru a supravietui. Nu mai putin de 145 de oameni sunt "masacrati" in film.


Regizorul Sam Peckinpah care se afla in vacanta cand a avut loc premiera a facut o criza de nervi pentru ca producatorii i-au ciopartit filmul pentru a scoate scenele controversate. John Wayne s-a plans ca pelicula a distrus mitul vechiului Vest Salbatic.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies