marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Bond: cine va regiza urmatorul film cu Agentul 007 dupa succesul lui Skyfall

James Bond nu a fost niciodata mai mare ca acum: dupa ce Skyfall a reusit sa faca incasari mondiale de peste un miliard de $, franciza cu agentul 007 a renascut sub bagheta lui Sam Mendes.

James Bond: cine va regiza urmatorul film cu Agentul 007 dupa succesul lui Skyfall

 

Englezii de la Daily Mail anunta ca Sam Mendes este 75 % hotarat sa regizeze inca un film din seria James Bond. Producatorii l-au convins sa se razgandeasca si sa accepte sa faca un nou film de abia dupa ce scenaristul John Logan a decis ca Bond 24 si 25  nu vor avea o poveste comuna asa cum s-a zvonit initial. 


In toamna trecuta, presa americana a anuntat ca urmatoarele doua episoade ale francizei - 24 si 25  - vor avea un plot comun: Sam Mendes nu a dorit sa consume urmatorii 4 ani doar cu povestea agentului 007 asa ca nu se arata incantat sa preia din nou carma filmarilor. Intre timp, schimbarile de scenariul il fac omul numarul unu pentru producatori.

 

Recent, Skyfall a fost numit cel mai bun film britanic al anului la premiile BAFTA, invingand la aceasta categorie aclamatul musical Les Miserables in regia lui Tom Hooper. Filmul a fost premiat si pentru cea mai buna coloana sonora.

 


 

 

Producatorii Barbara Broccoli si Michael G. Wilson au primit deja un plan pentru James Bond 24 in care se vor intoarce Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris si  Ben Whishaw. Filmarile la Bond 24 ar putea incepe in aceasta toamna.  Ironic, pelicula a depasit la incasari filmul in regia lui Christopher Nolan, The Dark Knight Rises. Skyfall are in prezent incasari de 1,09 miliarde de dolari, iar  The Dark Knight Rises cu 1 miliard de dolari incasari mondiale, astfel incat Skyfall este al saptelea film din toate timpurile la capitolul incasari. The Avengers este in continuare pe primul loc.

Sam Mendes a declarat in numeroase interviuri faptul ca a apreciat stilul lui Nolan in seria Dark Knight si datorita lui a abordat franciza Bond la care s-a inspirat din povestea lui Batman. Daca fanii au avut temeri in legatura cu lipsa de experienta a lui Sam Mendes in a face filme de actiune, acestea au disparut complet. In clipa de fata, Mendes pare un pariu sigur pentru James Bond. 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies