marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Bond se intoarce pe ecrane: Daniel Craig va juca in thriller-ul The Whole Truth, primul sau film de la Skyfall incoace

Daniel Craig se apuca de filmat in aceasta luna pentru noul sau proiect, drama The Whole Truth, in care o are partenere pe  Renee Zellweger. Ambii actori revin dupa o pauza de cativa ani, acesta fiind primul film al lui Craig de la Skyfall incoace.

James Bond se intoarce pe ecrane: Daniel Craig va juca in thriller-ul The Whole Truth, primul sau film de la Skyfall incoace

Actrita Renee Zellweger, detinatoare a unui premiu Oscar, se intoarce la actorie dupa o pauza de patru ani, in filmul "The Whole Truth", in care joaca alaturi de Daniel Craig.


Thrillerul "The Whole Truth", regizat de Courtney Hunt ("Raul inghetat/ Frozen River"), ar putea sa ii revitalizeze cariera actritei, care, la inceputul anilor 2000, se bucura de un mare succes in randul publicului si criticilor, informeaza hollywoodreporter.com. Actorul va incepe in aceasta luna filmarile, in New York. Starul se afla deja acolo si a reusit sa atraga atentia fotografilor dupa ce a fost surprins alaturi de frumoasa sa fiica in varsta de 22 de ani, pe care o parte dintre tabloide nu au recunoscut-o si au confundat-o cu "o misterioasa blonda".

 

 

 

 

Actorul de 46 de ani are o fiica dintr-o casatorie anterioara. Daniel s-a casatorit cu actrita Fiona Loudon in 1992, insa au divortat doi ani mai tarziu. In ultima perioada, Daniel Craig a fost ocupat cu spectacolul sau de pe Broadway, in care joaca alaturi de sotia sa, Rachel Weisz.
 

 

 

 

Cele sapte avanpremiere ale spectacolului "Betrayal", dupa piesa omonima de Harold Pinter, au generat incasari de 1,1 milioane de dolari, stabilind astfel un nou record de incasari saptamanale pentru Teatrul Barrymore, informeaza contactmusic.com. Precedentul record a fost stabilit de spectacolul "Death of a Salesman", in iunie 2012. Rachel Weisz si Daniel Craig s-au casatorit in iunie 2011, la New York, in cadrul unei ceremonii intime la care au participat doar patru persoane. Cei doi actori britanici s-au indragostit unul de celalalt in 2010, in timpul filmarilor pentru thrillerul "Dream House".

 

Daniel Craig va reveni in rolul simbol al agentului 007 abia in 2015, atunci cand se va lansa Bond 24. Alaturi de el va reveni si regizorul Sam Mendes, dupa ce in 2012, Skyfall a inregistrat incasari record de 1 miliard de dolari. Inca nu se cunosc foarte multe detalii despre film, urmand ca in acest an producatorii sa ofere mai multe informatii presei.

 

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies