marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rachel Weisz si Daniel Craig, staruri pe Broadway: ce record au doborat impreuna cei doi actori

Un spectacol de teatru care ii are in distributie pe actorii Rachel Weisz si Daniel Craig, care alcatuiesc un cuplu si in viata reala, a doborat recordul de incasari saptamanale - obtinute din avanpremiere - de pe Broadway, New York, inainte de premiera oficiala.

Rachel Weisz si Daniel Craig, staruri pe Broadway: ce record au doborat impreuna cei doi actori

Cele sapte avanpremiere ale spectacolului "Betrayal", dupa piesa omonima de Harold Pinter, au generat incasari de 1,1 milioane de dolari, stabilind astfel un nou record de incasari saptamanale pentru Teatrul Barrymore, informeaza contactmusic.com. Precedentul record a fost stabilit de spectacolul "Death of a Salesman", in iunie 2012.


Regizorul Mike Nichols si producatorul Scott Rudin, care pregatesc "Betrayal", s-au aflat si in spatele acelei piese de teatru. Spectacolul dupa piesa "Betrayal" va avea premiera oficiala pe 27 octombrie si va avea reprezentantii pana pe 5 ianuarie 2014.


Rachel Weisz si Daniel Craig s-au casatorit in iunie 2011, la New York, in cadrul unei ceremonii intime la care au participat doar patru persoane. Cei doi actori britanici s-au indragostit unul de celalalt in 2010, in timpul filmarilor pentru thrillerul "Dream House".

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies