marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Cameron: regizorul a confirmat ca va face Battle Angel in 2017, dupa  Avatar 3. Afla povestea super productiei cu cyborgi

James Cameron a vorbit despre planurile sale cinematografice intr-o conferinta despre tehnologie ce a avut loc in Mexico City, in cadrul careia a dezvaluit ca intentioneaza sa aduca pe marile ecrane super productia Battle Angel, conform Film Stage.

James Cameron: regizorul a confirmat ca va face Battle Angel in 2017, dupa Avatar 3. Afla povestea super productiei cu cyborgi

James Cameron a spus in nenumarate randuri ca nu mai intentioneaza sa faca si alte fime in afara seriei Avatar. Insa, cineastul va mai lansa un alt proiect cinematografic pe care il are in plan de ani de zile. Regizorul este hotarat sa aduca pe marile ecrane Battle Angel, un film inspirat de creatiile manga japoneze, insa n-o va face mai devreme de 2017, dupa ce lanseaza Avatar 3.

In cadrul conferintei, James Cameron a stat de vorba cu Alfonso Cuaron, regizorul filmului science-fiction Gravity, care va deschide Festivalul de Film de la Venetia din acest an, si a declarat oficial ca nu renunta la Battle Angel.

Povestea din Battle Angel urmareste un cyborg care incerca sa-si descopere trecutul si ajunge sa fie vanator de recompense. Scenariul si regia vor fi semnate de James Cameron. Filmul e facut dupa seria de carti Battle Angel Alita semnate de Yukito Kishiro. In secolul 26, umanitatea trebuie sa supravietuiasca pe pamantul pustiit de un razboi major. Puterea tehnologica este mai mare decat in prezent, iar cyborgii sunt la ordinea zilei. Battle Angel este povestea Alitei, o fata cyborg amnezica, care isi da seama ca poseda o cunoastere instinctiva a pierdutei tehnici de arte martiale Panzer Kunst. In incercarea de a-si recapata memoria, Alita strabate tinuturile pustiite ale lumii dominate de prezenta obsedanta a minunatului oras plutitor Tiphares.

 

 

 

James Cameron avea planuri pentru acest film inca din 2005. La inceputul acestui an, cand regizorul a anuntat ca pe viitor se va concentra sa faca doar filme Avatar, fanii s-au temut ca proiectul va fi definitiv abandonat. Filmul a intrat in faza de pre-productie in 2010, insa nu va vedea lumina zilei mai devreme de 2017.

Cameron a vorbit si despre tehnologia 3D si a criticat Hollywood-ul pentru ca o foloseste total gresit si in niste productii in care nu are sens. "Sunt doua lucruri diferite: sa filmezi in 3D si sa convertesti in 3D. Regizorii au pierdut controlul asupra tehnologiei 3D". Acesta crede ca productii ca Man of Steel sau Iron Man 3 nu trebuiau realizate in 3D. "Daca vei cheltui 150 de milioane de dolari pe efecte speciale, atunci filmul va arata spectaculos, perfect. Nu mai e nevoie de 3D".


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies