marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Franco si Seth Rogen au parodiat prima coperta Vogue pe care apare cuplul Kim Kardashian-Kanye West

Astfel, intr-o falsa coperta a revistei Vogue, capul rapperului Kanye West a fost inlocuit cu figura actorului James Franco, iar in locul starletei Kim Kardashian apare fata actorului canadian Seth Rogen, informeazacontactmusic.com.

James Franco si Seth Rogen au parodiat prima coperta Vogue pe care apare cuplul Kim Kardashian-Kanye West

Actorii James Franco si Seth Rogen au parodiat controversata coperta a numarului din aprilie al versiunii americane a revistei Vogue, pe care apare cuplul Kim Kardashian si Kanye West. Pe coperta originala a revistei americane Vogue, care a fost prezentata vineri pe site-ul publicatiei, Kim Kardashian apare imbracata intr-o rochie alba de mireasa, iar Kanye West este fotografiat in plan secund, cu mainile in jurul taliei logodnicei sale. Fotografia, realizata de Annie Leibovitz, este o aluzie la nunta celor doi, care va avea loc la Paris, pe 24 mai.

Actorul James Franco a postat parodia copertei Vogue pe platforma Instagram, imaginea cu el si cu Seth Rogen imbratisati fiind insotita de comentariul: "Seth, te iubesc, ticalosule!".

Reactia fanilor celor doi actori a fost peste orice asteptari, acestia facand comentarii pline de entuziasm, precum "Doamne, ce cuplu reusit!" si "O fotografie de coperta mult mai buna".

Nu este pentru prima data cand James Franco si Seth Rogen i-au parodiat pe Kanye West si Kim Kardashian. In noiembrie, cei doi actori au parodiat videoclipul melodiei lui Kanye West, "Bound 2", in care rapperul apare in ipostaze indraznete alaturi de logodnica sa.

 

 

 

De asemenea, seria parodiilor la adresa copertei Vogue cu Kanye West si Kim Kardashian a continuat cu celebrul cuplu Kermit si Miss Piggy din serialul "Papusile Muppets". Kermit si Miss Piggy au aparut, la randul lor, pe coperta revistei "Vague", pozand in aceleasi ipostaze cu Kim Kardashian-Kanye West.

"Kermit si cu mine suntem onorati sa aparem pe coperta revistei Vague drept cel mai celebru cuplu din univers (sunteti totusi surprinsi?)", a comentat Miss Piggy, dupa ce a distribuit fotografia pe reteaua de socializare Facebook, facand aluzie la subtitlul aparut pe coperta Vogue: "Cel mai discutat cuplu al momentului/ World’s Most Talked About Couple".

Fotografia cu Miss Piggy si Kermit a aparut in contextul premierei celui mai recent film cu papusile Muppets, "Muppets Most Wanted", care a fost lansat in Statele Unite pe 21 martie, in aceeasi zi cu numarul din aprilie al editiei americane a revistei Vogue.

 

 

Revista Vogue, considerata un etalon al stilului, se afla in centrul unui scandal in SUA, dupa ce a fost facut public faptul ca vedeta de televiziune Kim Kardashian si rapperul Kanye West au aparut pe coperta editiei din aprilie a versiunii americane a celebrei publicatii.

 

 

 

James Franco a interpretat rolul principal in filmul regizat de Danny Boyle "127 Hours", pentru care a fost nominalizat, in 2011, la premiile Oscar. Actorul american a putut fi vazut si in "Mananca roaga-te iubeste/ Eat Pray Love", "Milk - Pretul curajului", "Crazy Night", "Planeta Maimutelor: Invazia", dar si in rolul Harry Osbourne din trilogia "Omul Paianjen/ Spiderman".

 

 

Actorul si scenaristul canadian Seth Rogen, considerat copilul-minune al comediei americane, si-a inceput cariera facand stand-up comedy, apoi s-a lansat cu filmul "Virgin la 40 de ani/ The 40-Year-Old Virgin". Ca urmare a acestui succes, au urmat roluri in filmele "Un pic insarcinata/ Knocked Up", "Donnie Darko", "Doar tu si eu. Al treilea e in plus/ You, Me, and Dupree", "Fii pe faza si raporteaza!/ Observe and Report" si "Viespea verde 3 D/ The Green Hornet".

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies