marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Franco: starul din Oz, The Great and The Powerful a primit o stea pe Walk of Fame

Actorul american James Franco a primit, joi, o stea pe pe celebrul bulevard  Walk of Fame  din Hollywood. Franco a fost onorat cu o stea - cea de-a 2.492-a de pe Walk of Fame - si cu o placuta onorifica, intr-o ceremonie la care au fost prezenti si actorul de comedie Seth Rogen si  Sam Raimi, regizorul filmului "Grozavul si puternicul Oz/ Oz: The Great and Powerful".

James Franco: starul din Oz, The Great and The Powerful a primit o stea pe Walk of Fame

 

James Franco este noua vedeta care are stea pe Walk of Fame. Alaturi de el a fost si regizorul Sam Raimi, cu care a lucrat la fantezia Grozavul si puternicul Oz/ Oz: The Great and Powerful, care se lanseaza in Romania pe 8 martie si promite sa fie un succes la fel de mare ca un alt film produs de Disney, Alice in Wonderland.


Sam Raimi
a glumit pe seama interesului pe care James Franco il manifesta pentru domenii diferite si aparent fara legatura intre ele - pictura, literatura, actorie si arte vizuale - declarand: "Lucrand cu James de-a lungul anilor, am aflat multe lucruri despre el. James este profesor, poet, sculptor, actor, regizor, scriitor, producator si impletitor de cosuri -, iar enumeratia poate continua zile intregi! Se pare ca suntem condamnati sa descoperim mereu cate un nou domeniu de care este pasionat James".

 

In discursul sau, James Franco, vizibil emotionat, a tinut sa multumeasca familiei, prietenilor si colegilor sai de breasla: "Mi-as dori sa pot scrie mai multe nume pe aceasta stea, pentru ca aici e vorba de o afacere in care colaborarea e importanta. Daca as putea, as trece numele acelor oameni din spatele scenei, acelor oameni care au fost alaturi de mine, pana la capat. Va multumesc si imi voi aminti intotdeauna aceasta zi".


La ceremonia de dezvelire a stelei dedicate actorului au fost prezenti mama acestuia, scriitoarea Betsy Franco, fratele sau, actorul Dave Franco, si actorul Joey King, colegul sau din distributia filmului "Oz: The Great and Powerful".


James Franco
este apreciat la Hollywood nu doar ca actor, ci si pentru dorinta de diversificare a carierei sale. Astfel, starul american s-a aventurat deja in domenii diverse - a regizat cateva documentare si scurtmetraje, a creat proiecte multimedia, s-a implicat in proiecte teatrale si de dans experimental, a organizat expozitii de arta si isi continua studiile superioare la cateva universitati americane. Totodata, in 2012, Franco si-a facut debutul si in industria muzicala cu albumul "MotorCity".

 

 


James Franco a interpretat rolul principal in cel mai recent film regizat de Danny Boyle, intitulat "127 Hours", pentru care a fost nominalizat in 2011 la premiile Oscar. Actorul american a putut fi vazut si in "Mananca roaga-te iubeste/ Eat Pray Love", "Milk - Pretul curajului", "Crazy Night", "Planeta Maimutelor: Invazia", dar si in rolul Harry Osbourne din trilogia "Omul Paianjen/ Spiderman".
 

In 2013, Disney reinvie magica poveste a lui L. Frank Baum sub bagheta regizorului Sam Raimi si cu o noua distributie formata din Mila Kunis, Rachel Weisz, James Franco, Michelle Williams care ne va arata cum a ajuns celebrul vrajitor sa conduca tinutul Oz. Actiunea se petrece cu mult inainte ca Dorothy sa puna piciorul in Oz. "Oz, the Great and Powerful" spune povestea unui tanar iluzionist fortat sa calatoreasca cu un circ si care ajunge, in urma unei tornade, cu un balon pe taramul lui Oz - condus de doua vrajitoare malefice.
 

Oscar Diggs (James Franco) este un magician de circ cu o morala indoielnica, ce crede ca a pus mana pe comori nepretuite atunci cand se trezeste din Kansas in Oz. Aici da peste cele doua vrajitoare malefice Theodora ( Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) si peste o vrajitoare buna Glinda (Michelle Williams) care nu sunt convinse ca el este marele vrajitor din Oz. Oscar va lupta sa ajunga nu doar cel mai puternic vrajitor, ci si un om mai bun.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies