Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James McAvoy, dupa “Cronicile din Narnia”, in “Hobbit”

James McAvoy ar putea juca rolul lui Bilbo Baggins in “The Hobbit”, ecranizarea cartii cu acelasi nume a lui J.R.R. Tolkien. Desi maiexista si alte optiuni pentru personajul fantastic, printre care Daniel Radcliffe si Jack Black, se pare ca McAvoy este preferatul producatorilor.
James McAvoy, dupa “Cronicile din Narnia”, in “Hobbit”

De altfel, actorul din
Atonement” nu ar fi la primul rol intr-un film de acest gen; in 2005, McAvoy a jucat in The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch And The Wardrobe”.

Desi Guillermo del Toro, care va semna regia filmului, nu a fost foarte generos cu detaliile, a recunoscut ca lista actorilor potriviti pentru a-l juca pe Bilbo Baggins a fost redusa la doar cateva nume si ca exista un “preferat”.

Inainte sa stabileasca distributia, insa, producatorii vor avea de infruntat un proces care ar putea ingreuna productia lungmetrajului.

Fiul scriitorului J. R. R. Tolkien a dat in judecata studiourile New Line Cinema, care vor produce “The Hobbit”, pe motiv ca inca nu i-ar fi platit 200 de milioane de dolari, pe care i-ar datora pentru drepturile de autor de la trilogia “Lord of the Rings/Stapanul Inelelor”.


Galerie foto


Modifică setările cookies