marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jamie Dornan, noul sex simbol al Hollywood-ului? Ce dezvaluiri a facut despre Fifty Shades of Grey, filmul asteptat de toate femeile

Jamie Dornan a devenit rapid unul dintre actorii preferati de publicul feminin. Dupa ce a acceptat rolul miliardarului Christian Grey in "Fiftu Shades of Grey", popularitatea actorului a explodat peste noapte. Acesta a pozat recent pentru revista Interview, unde a oferit si un interviu amplu despre noul lui film si cum s-a acomodat cu statutul de sex-simbol.

Jamie Dornan, noul sex simbol al Hollywood-ului? Ce dezvaluiri a facut despre Fifty Shades of Grey, filmul asteptat de toate femeile

 

 

Inainte de a deveni actor, Jamie Dornan a avut o cariera de succes ca model. Pictorialul pentru Calvin Klein, in care apare alaturi de Eva Mendes, l-a adus in centrul atentiei. Insa, mereu a cochetat cu actoria, incepand cu un rol mic in Marie Antoinette (2006), regizat de Sofia Coppola.

 

 

"Mereu am fost la auditii pentru diverse roluri. Nu am fost niciodata bun la partea asta, simt ca ma incurc de fiecare data. Chiar si dupa ce am obtinut primul rol datorita Sofiei, tot nu m-am simtit increzator". Dornan joaca acum in serialul The Fall, care a avut succes la public, insa in 2015, in februarie va juca in cel mai asteptat film erotic, "Fifty Shades of Grey", bazat pe romanul scris de E.L. James. Acesta a preluat rolul dupa ce Charlie Hunnam a parasit proiectul.

 

 


Romanul este cunoscut pentru momentele erotice si cu continut sexual puternica, asa ca el si actrita Dakota Johnson, vor avea parte de scene incendiare. Desi este model profesionist si considerat unul dintre cei mai sexy babrati, Jamie Dornan a declarat ca nu este multumit de cum arata.

 

 

 

"Nu imi place fizicul meu. Am fost slabanog in adolescenta si inca ma simt ca acel copil." Acesta a spus ca nu le nu trebuie confundat cu eroul pe care il joaca in film,  Christian Grey, si ca sunt foarte diferiti. "Acest barbat este extrem de sigur pe el, sta toata ziua intr-un costum. Eu nu am ocazia sa fac asta zilnic. El investeste foarte mult bani in cum arata si aspectul sau fizic. Cred ca daca stai in fiecare zi imbracat in costum, capeti o siguranta si devii mai sigur pe tine" a spus Dornan. In ciuda rolului foarte sexy, actorul este un familist convins: are sotia si copil si este extrem de fericit.

 

 

Jamie Dornan si sotia sa


Filmul a fost mutat din calendar si se va lansa pe 14 februarie 2015, de Ziua Indragostitilor. Insa, presa straina scrie ca producatorii ar vrea sa nu includa scene explicite de sex, pentru a atrage un public tanar in salile de cinema. Cei care au citit romanele stiu ca  povestea celor doi abunda in scene de sex explicite, sado-masochiste si reprezinta esenta cartii, asa ca daca producatorii aleg varianta soft, fanii se vor revolta cu siguranta.

 

Sursa: Interview Magazine

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies