marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine oficiala din Fifty Shades of Grey: Cum arata Dakota Johnson in rolul Anastasiei Steele

Cu un an inainte de lansarea filmului, producatorii au oferit publicitatii prima imagine din Fifty Shades of Grey, imagine in care apare Dakota Johnson.

Prima imagine oficiala din Fifty Shades of Grey: Cum arata Dakota Johnson in rolul Anastasiei Steele
 
In rolul Anastasiei Steele, actrita are un aspect diferit fata de cel cu care ne obisnuise, aceasta vopsindu-se brunet pentru acest rol. 
 
 
"Ne vedem intr-un an. Happy Valetine's Day! #FiftyShades", a fost mesajul care a aparut pe pagina oficiala a filmului alaturi de imaginea in care Anastasia este imbracata intr-o rochie negra si o geaca crem, stand in usa unui birou, cu un dosar in mana, in fata sefului sau, Christian Grey (Jamie Dornan).


 

 
Imaginea apare la doar cateva saptamani dupa startul filmarilor din Vancouver, chiar daca actiunea din film este plasata in Seattle.


 

 
"Trebuie sa intru foarte bine in mintea personajului inainte ca Ana sa-l intalneasca pe Christian. Am mult de citit, ceea ce imi place. Am descoperit o Ana foarte interesanta", a declarat Dakota. Recent, actrita a aparut intr-un pictorial provocator in revista ELLE. Intrebata de scenele de nuditate pe care trebuie sa le filmeze, aceasta a spus "Secretul este ca nu am rusine, nu ma jenez de corpul meu si stiu ca in acest caz, nuditatea are un rol esential pentru ambele personaje".
 
 
 
 
 
Filmul a fost mutat din calendar si se va lansa pe 14 februarie 2015, de Ziua Indragostitilor. Insa, presa straina scrie ca producatorii ar vrea sa nu includa scene explicite de sex, pentru a atrage un public tanar in salile de cinema. Cei care au citit romanele stiu ca  povestea celor doi abunda in scene de sex explicite, sado-masochiste si reprezinta esenta cartii, asa ca daca producatorii aleg varianta soft, fanii se vor revolta cu siguranta.


 

 
Intre timp, actorii filmeaza de zor, iar papparazii au surprins deja cateva imagini de la filmari. Dupa ce Charlie Hunnam a parasit filmul, producatorii au cautat rapid un alt inlocuitor pentru rolul enigmaticului Christian Grey si l-au gasit pe Jamie Dornan, cunoscut din The Fall sau Once Upon a Time, dar si pentru cariera sa de model.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies