marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jamie Dornan se apara dupa criticile dure primite despre interpretarea din Fifty Shades of Grey: "Nu sunt naiv". Ce a spus despre comentariile rautacioase la adresa lui  

Jamie Dornan a facut primele comentarii legate de intepretarea sa din Fifty Shades of Grey, dupa ce a fost pus la zid de catre critici si fani. Acestia au vorbit in termeni duri despre jocul actoricesc al modelului irlandez devenit actor, insa Dornan se apara.

Jamie Dornan se apara dupa criticile dure primite despre interpretarea din Fifty Shades of Grey: Nu sunt naiv . Ce a spus despre comentariile rautacioase la adresa lui

Intr-un interviu acordat publicatiei The Guardian, Jamie Dornan a vorbit despre filmul Fifty Shades of Grey si rolul miliardarului Christian Grey. Actorul nu il simpatizeaza pe eroul sau si asta a spus in nenumarate randuri, numindu-l un "maniac dezaxat". Insa, irlandezul a vorbit si despre criticiile ce i-au fost aduse.

 

"Sa stiti ca nu sunt naiv asa cum cred unii, care considera ca am facut o mutare proasta in cariera. Si nici prost nu sunt, asa ca am stiut perfect ca  in mainile regizoarei  Sam Taylor-Johnson acest film va fi un succes si  ca se va descurca de minune. Nu strica sa joci intr-un film care face incasari de jumatate de miliard de dolari".

 

 

 

Printre comentariile cele mai rautacioase din presa s-au regasit: "Jamie Dornan nu si-a facut nicio favoare cand a acceptat sa joace acest rol. Nu are carisma, nici magnetism si nu reuseste sa emane sexualitatea pe car fi trebuit sa o emane Christian Grey" (The Diva Review) sau "Jamie Dornan pare un tanar Colin Firth pe tranchilizante" (Seattle Times)

 

El a negat si zvonurile cu privire la plecarea sa din franciza, dupa ce filmul a primit recenzii foarte proaste.  "De la inceput, ideea a fost sa facem cele toate trei filme. Apoi, acele zvonurile cum ca sotia mea n-ar fi de acord cu filmele sunt numai tampenii inventate. Normal ca a citit scenariile in avans si este o fana inraita a cartilor, am <<binecuvantarea>> ei "

 

 


 

Fifty Shades of Grey este unul dintre filmele cu cel mai mare succes in acest an in box-office. Milioane de fane s-au inghesuit sa vada aventurile erotice dintre Christian Grey si Anastasia Steele. Acum, starurile filmului cer mariri considerabile de salariu. Conform presei americane, Jamie Dornan si Dakota Johnson vor sa li se mareasca salariile pentru urmatoarele filme din seria Fifty Shades of Grey. Primul film a trecut de pragul de 500 de milioane de dolari la nivel mondial, iar succesul este rasunator, tinand cont ca bugetul total a fost de doar 40 de milioane de dolari.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies