marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jamie Foxx este cel mai puternic om din lume: cum arata actorul in rolul presedintelui SUA in filmul White House Down

Pana si Barack Obama ar fi invidios pe Jamie Foxx. Actorul arata impecabil in rolul presedintelui SUA in prima imagine de la filmarile thriller-ului "White House Down" .

Jamie Foxx este cel mai puternic om din lume: cum arata actorul in rolul presedintelui SUA in filmul White House Down

Actorul de 44 de ani apare alaturi de regizorul filmului, Roland Emmerich si scenaristul James Vanderbilt. Imaginea a fost postata de regizorul Rolan Emmerich pe contul sau de Twiiter.
 

Jamie Foxx (44 de ani) premiat cu Oscar pentru filmul Ray arata ca dublura lui Barack Obama in urmatorul filmul al lui Emmerich cunoscut pentru productii ca "The Day After Tomorrow" sau "Independence Day".  Filmul, cu un scenariu semnat de James Vanderbilt (Zodiac, The Amazing Spider-Man),  se va lansa pe 28 iunie 2013.

 


Filmarile pentru White House Down au inceput in aceasta vara iar filmul este descris ca fiind in stilul lui Greu de Ucis. Channing Tatum joaca rolul unui agent secret destinat sa-l apere pe seful statului american (Jamie Foxx) atunci cand un grup de teroristi reuseste sa captureze Casa Alba si sa-i faca pe toti cei prinsi in interior ostatici.


Actrita Maggie Gyllenhaal interpreteaza si ea rolul unui agent secret din garda presedintelui. Jamie Foxx este implicat in scene de actiune si se pare ca ii va calca pe urme lui Harrison Ford in "Air Force One" si va deveni un presedinte luptator.


In ianuarie, romaii il vor putea vedea pe Jamie Foxx in postura de sclav transformat in ucigas cu sange rece pentru a-si salva nevasta din ghearele unui malefic stapan de plantatie in filmul  Django Unchained regizat de Quentin Tarantino.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies