marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jamie Foxx se transforma in Electro: actorul va fi eroul negativ din The Amazing Spider-Man 2. Ce se intampla in continuarea filmului cu incasari de 750 de milioane de $

Lucrurile par sa mearga din ce in ce mai bine pentru The Amazing Spider-Man 2. Dupa ce regizorul Marc Webb si starurile Andrew Garfield si Emma Stone au confirmat ca se intorc in cea de-a doua parte, producatorii au gasit si actorul perfect pentru eroul negativ: Jamie Foxx.

Jamie Foxx se transforma in Electro: actorul va fi eroul negativ din The Amazing Spider-Man 2. Ce se intampla in continuarea filmului cu incasari de 750 de milioane de $

Revista Variety a anuntat ca Jamie Foxx este in negocieri cu producatorii de la Sony pentru rolul negativ din continuarea filmului The Amazing Spider-Man. Dupa o serie de zvonuri, producatorii au confirmat ca personajul negativ din al doilea film The Amazing Spider-Man va fi Electro.

Pentru unii dinte fani, vestea n-a fost chiar surprinzatoare, mai ales ca in scena bonus dupa genericul final al primului film, Dr. Curt Connors (Rhys Ifans) este vizitat de un personaj misterios, care il intreaba daca Peter Parker stie adevarul despre parintii sai, iar pe fundal se aud tunete. In benzile desenate Marvel, personajul  Electro capata puterea de a controla electricitatea dupa ce este lovit de un fulger.

 

 

Mai mult, Jamie Foxx s-a imbracat de Halloween in costumul lui Electro si a scris pe Twitter ca i se potriveste de minune, gest ce le-a confirmat fanilor ca actorul va juca in The Amazing Spider-Man 2. "M-am imbracat ca Electro aseara de Halloween. Costumul se potriveste perfect".


Regizorul Marc Webb a oferit intr-un interviu pentru Collider, mai multe detalii despre The Amazing Spider-Man 2, care este intens asteptat de fani, dupa ce primul film a facut incasari mondiale de 752 de milioane de dolari si a fost printre cele mai profitabile filme din 2012.


"Povestea parintilor lui Peter este cea care bantuie intreaga serie. Am vrut ca aceste trei filme sa aiba un element care sa revina in fiecare dintre ele. Acesta a fost unul dintre cele mai incintante lucruri la aceasta trilogie. Ma bucur ca pot sa fac mai mult de un singur film cu Spider-Man" a spus regizorul.

 


Webb a mai oferit si detalii inedite despre costumul lui Spider-Man: "Lucram la el, il vom schimba putin. O sa ii adaugam niste chestii foarte tari. Sunt surprins de curiozitatea fanilor, sunt peste paparazzi. Vor sa afle cat mai repede totul despre noul film si despre personaje. Este ceva fantastic. Aceasta curiozitate a fanilor te inspira si iti ofera energie."


Indiferent de ce se va intamplat in partea a doua, corporatia Oscorp ramane un element esential pentru poveste: "Atunci cand m-am gandit la universul acestor filme si am stat de vorba cu scenaristul Jamie Vanderbilt, imediat mi-a venit in minte Oscorp. Este esentiala pentru poveste si viata lui Peter Parker. Pana si cladirea e iconica, imi aduce aminte de Turnul Babel, care este simbolul arogantei si mandriei omului." a mai spus Webb.

 


Marc Webb a dezvaluit motivul pentru care Electro a fost ales noul erou negativ: "Cred ca Electro este un personaj negativ incredibil. Este periculos, dar in acelasi timp arata genial la nivel vizual."

In acest moment, scenariul la The Amazing Spider-Man 2 este gata. Pe langa Andrew Garfield si Emma Stone, distributia s-a intregit cu Shailene Woodley, tanara actrita care a cucerit pe toata lumea alaturi de George Clooney in drama The Descendants. Aceasta o va juca pe Mary Jane Watson, marea iubirea a lui Peter Parker cand ajunge la maturitate si care a fost jucata de Kirsten Dunst in seria anterioara, in care Tobey Maguire purta costumul super eroului. The Amazing Spider-Man 2 se va lansa in 2014.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies