marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jared Leto, in costumul complet al Jokerului. Actorul vorbeste pentru prima data despre experienta: "A fost dureros si distractiv in acelasi timp"

Revista Empire a publicat prima imagine completa cu personajul Joker al lui Jared Leto. Fanii asteapta cu nerabdare sa vada cum se va descurca Jared Leto in rolul Jokerului, un personaj dificil si complex, a carui mostenire ramane inegalabila dupa interpretarea magistrala a lui Heath Ledger.

Jared Leto, in costumul complet al Jokerului. Actorul vorbeste pentru prima data despre experienta: A fost dureros si distractiv in acelasi timp

Dar, artistul a spus de la inceput ca vrea sa se distinga de toate celelalte interpretari de pana acum si sa aduca o dimensiune noua personajului sau.


Jared Leto apare imbracat complet ca Joker pe coperta revistei Empire. Cu parul verde, machiat, tatuat si cu palton mov, actorul se pierde total in antagonistul lui Batman in filmul "Suicide Squad",



Actorul a vorbit si pentru prima data despre cum l-a afectat interpretarea Jokerului: "A fost o perioada in care m-am detasat de tot ce era in jurul meu. M-am pierdut cat am putut de mult in aceasta interpretare. Dar a fost o experienta unica si nu imi puteam imagina altfel. A fost distractiv sa joc toate acele jocuri psihologice. Dar si dureros, e ca si cum ti-ai sapa singura groapa."  a declarat actorul conform Variety.

 

Filmul ajunge in cinematografele din intreaga lume pe 5 august 2016.   "Suicide Squad" urmareste povestile eroilor negativi incarcerati din universul DC Comics, carora li se ofera o sansa de a iesi mai repede din inchisoare daca accepta sa participe la misiuni secrete guvernamentale. Insa, sansele lor de a supravietui din misiune sunt extrem de mici. Regia si scenariul ii apartin lui David Ayer, cunoscut pana acum pentru filme ca "Fury", "Sabotage", "End of Watch" sau "Street Kings".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies