marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer oficial Suicide Squad: imaginea Jokerului interpret de Jared Leto te va bantui. Cele mai tari momente  

Dupa ce a creat isterie la Comic-Con, producatorii au lansat oficial primul trailer pentru productia Suicide Squad, ce se va lansa in 2016. Asa cum era de asteptat, acum, tot internetul vorbeste despre Jared Leto si Jokerul sau.
Trailer oficial Suicide Squad: imaginea Jokerului interpret de Jared Leto te va bantui. Cele mai tari momente

Cei de la Warner Bros au dat lovitura la Comic-Con cu panelul lor si in special cu productia "Suicide Squad", care prezinta aventurile rau facatorilor din universul DC Comics.


Dupa lansarea trailerului oficial, internetul s-a umplut de reactiile entuzsimate ale fanilor. Pentru multi, cel mai spectaculos moment este prezenta lui Jared Leto de la finalul trailerului. Dupa ce sunt infatisati cei care vor face parte din gruparea "Suicide Squad", ca Harley Quinn sau Deadshot, la final, apare si cel mai asteptat personaj: Jokerul.

 

"Nu te voi ucide, te voi chinui, foarte, foarte tare..." spune Jokerul cu un ras inspaimantator, intr-o aparitie de exceptie.

Daca multi s-au temut la inceput ca Leto nu va fi la nivelul eroului sau, dupa interpretarea magistrala a lui Heath Ledger, insa dupa aparitia trailerului, majoritatea sustin ideea ca va face un rol genial.

 

Margot Robbie, in rolul Harley Quinn

 

 

 

Will Smith apare in actiune, in rolul lui Deadshot, iar Margot Robbie fura toata atentia in rolul lui Harley Quinn. Cinefilii sunt impresionati de ce au vazut, catalogand "Suicide Squad" ca un film cu super eroi nemaintalnit.

 

 

Filmul ajunge in cinematografele din intreaga lume pe 5 august 2016.   "Suicide Squad" urmareste povestile eroilor negativi incarcerati din universul DC Comics, carora li se ofera o sansa de a iesi mai repede din inchisoare daca accepta sa participe la misiuni secrete guvernamentale. Insa, sansele lor de a supravietui din misiune sunt extrem de mici. Regia si scenariul ii apartin lui David Ayer, cunoscut pana acum pentru filme ca "Fury", "Sabotage", "End of Watch" sau "Street Kings".

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies