marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jason Clarke va juca alaturi de Tom Hardy in Child 44, un thriller in epoca sovietica produs de Ridley Scott

Fratii Bondurant se reunesc. Jason Clarke si Tom Hardy, care au jucat impreuna in thrillerul Lawless, se vor reintalni pe marile ecrane intr-un nou proiect cinematografic, Child 44, scriu cei de la IndieWire.

Jason Clarke va juca alaturi de Tom Hardy in Child 44, un thriller in epoca sovietica produs de Ridley Scott

Daniel Espinosa va regiza filmul din care vor face parte Tom Hardy, Noomi Rapace, Joel Kinnaman, Gary Oldman, Paddy Condidine si Philip Seymour Hoffman.

 

Acestor actori ar urma sa li se mai alature si Jason Clarke, cel care se afla in negocieri avansate pentru a juca in filmul Child 44, un thriller din epoca sovietica. Ridley Scott si Michael Schaefer sunt producatorii filmului, ale carui filmari sunt deja in curs de desfasurare, in Cehia. 

 

Hardy va interpreta rolul unui membru al politiei militare sovietice care, in timp ce investigheaza o serie de crime in care victimele sunt copii, afla ca el insusi este tinta suspiciunilor guvernului. Clarke ar urma sa joace rolul unui om perfid, Brodsky, care este acuzat de Hardy ca este tradator.

 

Child 44, o adaptare a romanului scris de Tom Rob Smith, ii are in distributie si pe Noomi Rapace, cea care va fi sotia lui Hardy, dar si pe Joel Kinnaman, un co-lucrator ambitios, alaturi de Gary Oldman, Paddy Considine si Philip Seymour Hoffman.

 

In acest an, Clarke a fost implicat in mai multe proiecte, cele mai importante fiind Zero Dark Thirty, The Great Gatsby si White House Down. 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies