marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jason Statham: actorul isi pune in pericol sanatatea pentru un nou rol, de ce s-au ingrijorat fanii

Dornic sa ramana in topul celor mai cautati si bine vazuti actori de la Hollywood, Jason Statham a apelat la o metoda nu foarte sanatoasa pentru a-si indeplini obiectivul.

Jason Statham: actorul isi pune in pericol sanatatea pentru un nou rol, de ce s-au ingrijorat fanii

Actorul, care acum se afla in New Orleans pentru filmarile de la productia Heat, a fost surprins in timp ce se plimba pe strazile din Hollywood, aspectul sau fizic fiind departe de cel care l-a consacrat, musculos si plin de vitalitate.

 

Imbracat lejer, in blugi si camasa, Jason a parut schimbat, fiind foarte tras la fata si slab. De vina pentru aceasta transformare radicala se pare ca este dieta pe care actorul o tine de ceva vreme, dieta care se bazeaza doar pe grau brun si spanac si mult sport. Si toate acestea pentru a slabi si a se mentine in forma cat de mult timp posibil.

Citeste si - JULIUS RICHARD PETRI, germanul care a inventat vasul Petri, celebrat printr-un GOOGLE DOODLE

 

 

 

 

"Jason vrea sa fie intr-o forma cat mai buna, de aceea nu mai mananca altceva decat aceste doua ingrediente. Este disperat sa ramana in atentia celor de la Hollywood. Este una dintre conditiile pentru rolul pe care il filmeaza acum", a declarat o sursa apropiata, potrivit Daily Star Sunday.Pe langa dieta foarte drastica pe care o tine, Jason Statham petrece foarte mult timp la sala, acolo unde este deseori insotit de Rosie Huntington-Whiteley, prietena lui.

 

 

In aceasta perioada, Jason Statham se afla pe platourile de filmare ale productiei Heat, unde joaca rolul lui Nick Escalante, un recuperator care a iesit din inchisoare si care a revenit pe strazile din Los Angeles pentru a-si incheia treburile. Filmul va fi lansat pe 7 august 2014, este regizat de Simon West si alaturi de el mai joaca Sofia Vergara sau Anne Heche.

 

In urma cu o saptamana a fost lansat si Hummingbird, un thriller regizat de Steven Knight si in care Jason joaca rolul lui Josh, un fost soldat al Fortelor Speciale care ajunge in lumea mafiei londoneze. Incercand sa scape, Josh da buzna intr-un apartament si fura identitatea proprietarului in speranta unui nou inceput. Apoi isi cauta singur dreptatea printre cei care l-au tradat.

 

Urmatoarele trei proiecte ale lui Jason Statham sunt Homefront (2014), The Expendables 3 si Fast and Furious 7 (2014).  In cinematografele din Romania poate fi urmarit in thrillerul Hummingbird/Legea strazii.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies