marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jason Statham: actorul il inlocuieste pe Daniel Craig in continuarea thriller-ului Layer Cake

Jason Statham, impreuna cu manager-ul si partnerul sau de productie, Steve Chasman, au obtinut drepturile de ecranizare ale romanului semnat J.J. Connolly, „Viva la Madness”, pelicula ce o urmeaza pe „Layer Cake”. Autorul este cel care se va ocupa si de scenariul filmului. Prima pelicula l-a avut in rol principal pe Daniel Craig, dar acum acesta va fi inlocuit de Statham.

Jason Statham: actorul il inlocuieste pe Daniel Craig in continuarea thriller-ului Layer Cake

Cei de la Deadline anunta faptul ca autorul J.J.Connoly vrea sa isi transforme romanul Viva La Madness in film si se va ocupa de scenariu. Eroul principal este acelasi ca in filmul Layer Cake, in care rolul principal i-a apartinut lui Daniel Craig, iar regia lui Matthew Vaughn.

Conolly isi numeste personajele "anti eroi" si considera ca eroul sau poate fi credibil chiar daca apare in filme diferite si este jucat de actori diferiti.


In noua productie personajul sau cauta o plaja pe care sa se retraga pentru o perioada, locatie unde va da peste contrabandisti, spalatori de bani, infractiuni cu tehnologii de ultima ora, nemernici londonezi si gasti venezuelene ce fac trafic de droguri.


Statham si Chasman vor sa observe daca acelasi personaj poate fi jucat de alti actori in filme diferite, fara a fi inlaturata senzatia de autenticitate. Ei il au drept exemplu pe Mel Gibson ce a fost preluat de Lee Marvin, Jim Brown, Robert Duvall si Statham insusi, actori ce l-au jucat pe Parker in adaptarile romanelor lui Donald E. Westlake.


„Viva la Madness” este cel de-al doilea film marca SJ Pictures care-i aduce impreuna pe Statham si Chasman. De asemenea, Statham se pregateste pentru „The expendables 3” si filmeaza la „Fast & Furious 7”. In viitorul apropiat va juca alaturi de James Franco si Kate Bosworth in „Homefront”.

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies